![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| te rog ajută-mă pe acest băieţi, cât de multe instrucţiuni nou procesor poate executa, în acelaşi timp, ca Pentium 4-a 126-tampon Reordonare intrări, astfel încât câte Pentium D, Intel Core 2 Duo, Core I7, AMD Phenom a Şi modul în care se calculează |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Puteţi utiliza o unitate de timp, în interiorul unui procesor numit înmulţită ciclu de ceas. O singură instrucţiune durează câteva dintre acestea. Procesorul poate fi optimizat pentru a pre-au descărcat materialele necesare pentru următoarea instruire, dar, chiar dacă există o suprapunere de instruire implică o încărcare de una sau mai multe elemente de date, o executie si o salva, fiecare bit de care are una sau mai multe unităţi de de timp. De cele mai multe foarte un procesor se pot ocupa în acelaşi timp este una de instruire.
Un chip de prelucrare ar putea avea mai multe procesoare concepute în el şi un bord ar putea avea multe procesor chipsuri. Toate cele se execută în paralel. A ridicat-end placă grafică ar putea avea 250 procesoare paralele, I7 a 4-a în acest moment, Pentium D-a 1, Phenom are 2 sau 3 sau 4, în funcţie de model. Fiecare procesor este de cel mult un executant de instrucţiuni de la un instant, deşi s-ar putea fi de lucru cu privire la pregătirea sau alte instrucţiuni de stocare a datelor. http://en.wikipedia.org/wiki/Cycles_Per_Instruction ar putea ajuta. Reordonare tampon intrări doar gestiona preluarea şi transportul de date şi adrese, le optimizaţi procesorului capacitatea de a trece de o instruire în cele mai puţine unităţi de timp. Este adevărat că întregul chip se lucrează pe mai multe instrucţiuni de la o dată, dar fiecare instrucţiune este încă doar un executat într-un moment în ordinea corectă pentru un anumit procesor. Singura întrebare este înţeles cât de multe procesoare pot lucra la diferite seturi de date în paralel şi sunt cele de numere am instanced. La punctul de fire este că rezultatul nu este un permis pentru a interfera cu un alt flux de date şi, în consecinţă, de prelucrare soluţie este acelaşi, indiferent de ordinea în care sunt efectuate fire de inch Breaking o sarcină în jos în paralel fire este o durere de cap pentru un programator şi un complicat automatizate de afaceri pentru o paralelă-thread-optimizarea compilator. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| uita-te la asta şi spune-mi cum noul procesor se potriveşte în CPU Instrucţiuni de executat în acelaşi timp 24 40 72 (prima generaţie) 126 ce acest tabel arată, acest lucru ceea ce am să ştiu despre noi procesoare, pe care le-am menţionat |
|
| |||
| |||
| http://www.firingsquad.com/hardware/...mance_preview/ are o bună discuţie din I7 arhitectură şi explică de ce încearcă să simplistically multiplica lungimea conductelor de numărul de fire de conducte disponibile nu este semnificativ, cu procesoare de astăzi. Aceste trucuri sunt in muzeu, comparativ cu ultimii cinci ani. I7 de-a 8 fire, dar ceea ce a făcut cu ei nu te lasa sa doar multiplica de 8. Pentium 4 împins de conducte lungime de 31 de micro-instrucţiuni pentru că nimeni nu a fost estimarea PAC în procesor viteze cauzate de căldură excesivă de generare a trecut de mult 3GHz. Ce le-am făcut este, de fapt, a scăzut de conducte lungimi - de exemplu, în Core Duo, la etapa a 14-conducte - si a introdus cuvinte ca hyperthreading, Quick Path interconectare, Turbo Mode pentru a descrie supleant moduri de a impinge instrucţiuni prin intermediul micro-instruire expansiune în jurul fetch: decoda: executa: scrie cicluri. În alt motiv nu se poate multiplica cu uşurinţă doar până fire prin conducte lungime de a obtine numere în tabelul nou procesor pentru desenele este că unele procesoare acum au diferite-lungimea conductelor de a face cu un anumit set de operaţiuni. Integer şi virgulă mobilă instrucţiunile sunt repartizate pe diferite fire pentru a optimiza lungimea lor tranzitată, de exemplu. Parerea lui repetate pe masă http://www.karbosguide.com/books/pca.../chapter30.htm şi că, chiar şi are o secţiune de avertizare a acestor evoluţii se apropie: Pentium 4 la arhitectura, prin urmare, trebuie să fi văzut dintr-o perspectivă pe termen mai lung. Intel se aşteaptă să se poată scară de design pentru a lucra la ceas frecvenţe de până la 5.10 GHz.Ei bine, ea nu a făcut-o se intample. De aceea, extrapolarea masa dumneavoastră nu este o bună descriere a modului în care un procesor modern ca I7 sau Phenom lucrări. |
![]() |
|
| Marcaje |