![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Точно сега съм на 2 X 512MB RAM и аз се чудех дали то ще бъде по-добре да отида друг набор от 2 X 512MB за общо 2GB, или набор от 2 X 1GB RAM, или за общо 3GB. Ще бъде ли от 4 512MB работата като цяло по-добре, отколкото 2 512MB и 2 1GB или би той да е друг начин? Точно сега RAM имам е: Памет Slot 1 / 4 Инсталиран е Активирана размер 512 MB Форма Фактор DIMM Честота 400,0 MHz Слот A0 [Bank0 / 1] Нито един производител Вид Подробности -- Позволено размер 512 MB Общо Малко Ширина 64 б Данни Малко Ширина 64 б Памет Slot 2 / 4 Инсталиран е Активирана Размер 0 Б Форма Фактор DIMM Честота 0,0 Hz Слот A1 [Bank2 / 3] Нито един производител Вид Подробности -- Позволено Размер 0 Б Общо Малко Ширина 64 б Данни Малко Ширина 64 б Памет Слот 3 / 4 Инсталиран е Активирана размер 512 MB Форма Фактор DIMM Честота 400,0 MHz Слот А2 [Bank4 / 5] Нито един производител Вид Подробности -- Позволено размер 512 MB Общо Малко Ширина 64 б Данни Малко Ширина 64 б Памет Slot 4 / 4 Инсталиран е Активирана Размер 0 Б Форма Фактор DIMM Честота 0,0 Hz Слот А3 [Bank6 / 7] Нито един производител Вид Подробности -- Позволено Размер 0 Б Общо Малко Ширина 64 б Данни Малко Ширина 64 б Всяко Помощ ще бъде страхотно. THX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нито ще ви даде много повече ефективност. Ако не ще да отида ъпгрейд, просто получи още две 512s.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|