![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| moje Procesor:? to je Intel (R) Core (TM) 2 Quad CPU Q6600@2.40GHz 2.40GHz a WAN i t více GHz Díky: D Mám Windows Vista Ultimate S mnohem ohledu Karli |
|
| |||
| |||
![]() Velká načasování - včera jsem OC'd mého CPU. Hádejte co? Q6600. Takže - někteří lidé dospěli 3.6GHz, ale to je málo ambiciózní. I dosáhl 3.4GHz - ale není docela dostatečně stabilní, možná kdybych pohrával víc, bylo by, ale jak je Běžím skvěle stabilní na 3.15GHz Tak, jak je vaším prvním krokem, jdi do BIOSu a měnit frekvenci FSB na 270MHz V Q6600 (standardní a max) multiplikačnímu je 9,0 Takže 270 x 9 = 2.43GHz Nemusí jevit jako velká, ale musíš udělat jen málo kroků (Snažil jsem se vyskočit 50MHz najednou, je BSOD'd na mě) Potom boot int Windows, a to, co děláte, jen opravdu stres z procesoru, dostanete všechny jádra do 90 let, a jen udržet švindlování s žádnou multi-závitové zdanění programy. Pokud je to stabilní, tzn. není mrazem, havárie, nebo BSOD rebootujte, zpět do BIOSu a změnit FSB na 280MHz Projděte si, že stejným způsobem, pak boot do BIOSu, do 290MHZ A stejně dál, až došlo ke zhroucení (v takovém případě je třeba vrátit se zpět k poslední stabilní frekvence, a zastavit je - nebo vyplnit mezeru, která v rozmezí 10MHz, když jste, že obtěžoval) Nebo jste spokojeni s úrovní jste dosáhli. Doufám, že pomůže na všech? Pokud ne, nebo jste si žádné další dotazy, neváhejte se zeptat |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Intel Core 2 Duo Vs Quad | Razer | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 28.září 2009 21:40 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 2. března 2009 23:00 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 2. ledna 2008 13:22 |
| Jaký je nejlepší CPU chlazení vzduchu pro Intel Quad Core Q6600? | Subyne Simean | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 26. prosinec 2007 09:26 |
| Čtyř-jádrové procesory Intel 6600 | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 10 | 25. prosince 2007 23:48 |
| Thread Nástroje | |
| |