![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| μου Επεξεργαστής:?; αυτό είναι Intel (R) Core (TM) 2 Quad επεξεργαστή 2.40GHz και Q6600@2.40GHz i WAN t περισσότερο GHz Thanks: D Έχω Windows Vista Ultimate Με πολύ σεβασμό Karli |
|
| |||
| |||
![]() Μεγάλη χρονική στιγμή - χθες μόλις OC'd μου CPU. Μαντέψτε τι; Q6600. Έτσι - μερικοί άνθρωποι έχουν φθάσει 3.6GHz, αλλά αυτό είναι λίγο υπερβολικά. Θα φτάσει 3.4GHz - αλλά δεν ήταν αρκετά αρκετά σταθερή, ίσως αν μου fiddled μερικές ακόμη, θα ήταν, αλλά όπως είναι Μου τελειώνει άψογα σταθερά σε 3.15GHz Έτσι, ως το πρώτο βήμα, πήγαινε στο BIOS και να αλλάξετε τη συχνότητα με FSB 270MHz Η προεπιλογή Q6600 (και κατ 'ανώτατο όριο) είναι πολλαπλασιαστής 9,0 Μέχρι 270 x 9 = 2.43GHz Μπορεί να μην φαίνονται σαν πολύ ακόμα, αλλά σας Πρέπει να κάνουμε λίγη βήματα (Προσπάθησα να πηδούν 50MHz σε μία μόνο στιγμή, για μένα είναι BSOD'd) Τότε int εκκίνηση των Windows, και να κάνει ό, τι κι αν κάνετε, απλά πραγματικά τονίζουν τη CPU, λάβετε υπόψη όλα τα είδη πυρήνων του'90, και απλά διατηρούν τα κόλπα με τις πολυ-κοχλιωτές φορολόγηση προγράμματα. Εάν είναι σταθερή, δηλαδή. δεν καταψύχονται, συντριβή, ή BSOD επανεκκίνηση, πίσω στο BIOS και να αλλάξει το FSB 280MHz Πήγαινε με την ίδια διαδικασία, στη συνέχεια πίσω στην εκκίνηση του BIOS, μέχρι 290MHZ Και συνεχίζω μέχρι να κολλάει (στην οποία περίπτωση θα πρέπει να επανέλθει με την τελευταία σταθερή συχνότητα, και να σταματήσει να υπάρχει - ή συμπληρώστε το κενό στην γκάμα 10MHz ότι, αν είστε ότι ενοχλούνται) Ή είστε ικανοποιημένοι με το επίπεδο που έχετε φτάσει. Ελπίδα που βοηθά καθόλου; Εάν δεν είναι, ή έχετε άλλες ερωτήσεις, μη διστάσετε να ζητήσετε |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Intel Core 2 Duo Vs Quad | Razer | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 28 Σεπτεμβρίου 2009 21:40 |
| Intel Core 2 Duo E8500 κατά Intel Core 2 Quad Q9650 κατά Intel Core i7 920 κατά Intel Core i7 940 | sajasio | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 2η Μαρ 2009 23:00 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 2η Ιαν 2008 13:22 |
| Ποια είναι η καλύτερη CPU αερόψυξη για την Intel Quad Core Q6600; | Subyne Simean | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 26 Δεκ. 2007 09:26 |
| Πυρήνα Intel Quad 6600 | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 25 Δεκ. 2007 23:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |