![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moj Procesor:? to je Intel (R) Core (TM) 2 Quad CPU 2.40GHz i ja Q6600@2.40GHz slabunjav t više GHz Hvala: D Imam Windows Vista Ultimate S puno poštovanja Karli |
|
| |||
| |||
![]() Odličan timing - jučer sam OC'd moj CPU. Guess what? Q6600. Dakle - neki ljudi su dostigli 3.6GHz, ali to je malo overambitious. JA postignut 3.4GHz - ali to nije bila posve dovoljno stabilna, možda, ako fiddled neki više, to bi se, ali kako je sam izvodi briljantno stabilni na 3.15GHz Dakle, kao prvi korak, samo ući u BIOS, i promijeniti frekvenciju na 270MHz FSB The Q6600 default (i max) multiplikator je 9,0 Pa 270 x 9 = 2.43GHz Svibanj ne izgledaju kao što je puno, ali ti moraš napraviti mali koraci (ja pokušao skočiti 50MHz u jednom proći, to BSOD'd na mene) Onda čizma Windows int i činite što vam je činiti, samo stvarno stres out CPU, dobiti sve jezgre na 90's, i samo zadržati trivijalan s bilo multi-navojem oporezivanje programe. Ako je stabilna, tj.. ne smrznuti, crash, BSOD ili ponovno podizanje sustava, nazad u BIOS i promijeniti na FSB 280MHz Prođite kroz taj isti proces, pa nazad u BIOS boot, do 290MHZ I samo zadržati dok ne događa crashes (u kojem slučaju morate vratiti na zadnje stabilne frekvencije, i zaustaviti tu - ili popuniti prazninu u tom rasponu 10MHz, ako si ti to smeta) Ili ste zadovoljni s razinom ste dosegli. Nadam se da pomaže kod svih? Ako ne, ili što više pitanja, ne ustručavajte se pitati |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Intel Core 2 Duo vs Quad | Razer | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 28 rujan 2009 21:40 |
| Intel Core 2 Duo E8500 Intel Core v 2 Quad Q9650 Intel Core i7 V 920 V 940 Intel Core i7 | sajasio | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 2. ožujak 2009 23:00 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 2. siječanj 2008 13:22 |
| Koji je najbolji rashladni zrak za CPU Intel Quad Core Q6600? | Subyne Simean | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 26. prosinac 2007 09:26 |
| 6600 Intel quad core | Cew27 | CPU, Matične ploče i RAM | 10 | 25. prosinac 2007 23:48 |
| Thread Tools | |
| |