![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját processzor:?? ez Intel (R) Core (TM) 2 Quad CPU Q6600@2.40GHz 2.40GHz és én Wan t több GHz Köszi: D I have Windows Vista Ultimate Sok tekintetben Karli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Nagy időzítés - tegnap csak OC'd my CPU. Tudod mit? Q6600. Így - néhány ember elérte 3.6GHz, de ez egy kicsit teljesíthetetlen. Elértem 3.4GHz - de nem volt majdnem elég stabilak, talán ha fiddled még volna, de mivel én futó ragyogóan stabilan 3.15GHz Szóval, mint az első lépés, csak menj be a BIOS-t, és a változás a frekvencia 270MHz FSB A Q6600 default (max) szorzó 9,0 Tehát 270 x 9 = 2.43GHz Nem úgy tűnik, még sok hasonló, de meg kell tenni a kis lépések (akartam ugrani 50MHz egy megy, akkor BSOD'd on me) Ezután Windows boot int, és amit csinálsz, csak tényleg a stressz a CPU, hogy minden mag a 90-es, és csak tartani hegedülő olyan multi-threaded adóztatásától programok. Ha stabil, ie. Nem fagyasztható, baleset, vagy BSOD reboot, vissza a BIOS-t és a változás az, hogy 280MHz FSB Menj át, hogy ugyanez a folyamat, majd vissza a BIOS-t indító, legfeljebb 290MHZ És csak folytassuk, amíg az összeomlás (ebben az esetben van szükség, hogy visszaállítsák az utolsó stabil gyakorisága, és megáll ott - vagy töltse a különbség, hogy az 10MHz tartományban, ha Ön, hogy zavarta) Vagy te elégedett a szintet, amit elért. Remélem, hogy segít egyáltalán? Ha nem, vagy már több kérdése, ne habozzon, kérje My System: FordyPC
|