![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| meu Procesor:?? el / ea este Intel (R) Core (TM) 2 Quad CPU Q6600@2.40GHz 2.40GHz şi i WAN nu mai GHz Multumesc: D Am Windows Vista Ultimate Cu mult respect Karli |
|
| |||
| |||
![]() Marea calendarul - ieri am OC'd procesorul meu. Ghici ce? Q6600. Deci - unii oameni au ajuns la 3.6GHz, dar asta e un pic cam overambitious. Am ajuns la 3.4GHz - dar nu a fost destul de destul de stabil, poate daca am fiddled unele mai mult, ar fi, dar ca este Mi strălucit stabil la 3.15GHz Deci, ca prim pas, du-te în a BIOS-ului, şi de a schimba frecvenţa de 270MHz FSB De Q6600 implicit (şi max) este de multiplicare 9.0 Deci, 270 x 9 = 2.43GHz Se pare că nu vrea mai mult încă, dar ce trebuie sa faci putin paşi (am incercat sa sara 50MHz într-un du-te, este BSOD'd pe mine) Apoi boot int Windows, şi de a face orice ai face, cu adevărat doar de stres a procesorului, a lua toate cele 90 de miezuri în scris, şi chiar a păstra tâmpit cu orice multi-filetat impozitare programe. Daca este stabil, adică. nu se congela, de avarie, sau BSOD reboot, înapoi în BIOS-ul şi pentru a schimba FSB 280MHz Du-te, prin faptul că acelaşi proces, apoi înapoi în BIOS-ul de boot, de până la 290MHZ Şi doar continua până când se avariază (caz în care aveţi nevoie pentru a reveni la ultimul stabil de frecvenţă, şi nu mai există - sau a umple golul în care 10MHz interval, dacă vă că deranjat) Sau, dacă sunteţi mulţumit de nivelul pe care l-aţi atins. Sper că vă ajută la toate? Dacă nu, sau orice pe care le-aţi mai multe întrebări, nu ezitaţi să întrebaţi |
![]() |
|
| Marcaje |