menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Ako overlock Intel Core 2 Quad Q6600 CPU 2.40GHz

Reply

Thread Tools
Old 31. mája 2009, 02:04
Nový člen skupiny

moje Procesor:?

to je

Intel (R) Core (TM) 2 Quad CPU Q6600@2.40GHz 2.40GHz a WAN i t viac GHz

Vďaka: D

Mám Windows Vista Ultimate

S oveľa ohľadu Karli
Old 31. mája 2009, 02:45
Darcu Skupina

Veľká načasovanie - včera jsem OC'd môjho CPU.

Hádajte čo?

Q6600.

Takže - niektorí ľudia prišli 3.6GHz, ale to je málo ambiciózny.

I dosiahol 3.4GHz - ale nie je docela dostatočne stabilné, možná kdybych pohrával viac, bolo by, ale ako je Bežím skvele stabilné na 3.15GHz

Tak, ako je vaším prvým krokom, choď do BIOSu a meniť frekvenciu FSB na 270MHz

V Q6600 (štandardné a max) znásobeného je 9,0

Takže 270 x 9 = 2.43GHz

Nemusia javiť ako veľká, ale musíš urobiť len málo krokov (Snažil som sa vyskočiť 50MHz naraz, je BSOD'd na mě)

Potom boot int Windows, a to, čo robíte, len naozaj stres z procesora, dostanete všetky jadrá do 90 rokov, a len udržať švindlování s žiadnu multi-závitové zdanenia programy.

Ak je to stabilná, tzn. nie je mrazničke, havárie, alebo BSOD rebootujte, späť do BIOSu a zmeniť FSB na 280MHz

Prezrite si, že rovnakým spôsobom, potom boot do BIOSu, do 290MHZ

A rovnako dál, až došlo ku kolapsu (v takom prípade je potrebné vrátiť sa späť k poslednej stabilné frekvencie, a zastaviť je - alebo vyplniť medzeru, ktorá v rozmedzí 10MHz, keď ste, že obťažovalo)

Alebo ste spokojní s úrovňou ste dosiahli.

Dúfam, že pomôže na všetkých?

Ak nie, alebo ste si žiadne ďalšie otázky, neváhajte sa opýtať
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.