![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moje Procesor:? to je Intel (R) Core (TM) 2 Quad CPU Q6600@2.40GHz 2.40GHz a WAN i t viac GHz Vďaka: D Mám Windows Vista Ultimate S oveľa ohľadu Karli |
|
| |||
| |||
![]() Veľká načasovanie - včera jsem OC'd môjho CPU. Hádajte čo? Q6600. Takže - niektorí ľudia prišli 3.6GHz, ale to je málo ambiciózny. I dosiahol 3.4GHz - ale nie je docela dostatočne stabilné, možná kdybych pohrával viac, bolo by, ale ako je Bežím skvele stabilné na 3.15GHz Tak, ako je vaším prvým krokom, choď do BIOSu a meniť frekvenciu FSB na 270MHz V Q6600 (štandardné a max) znásobeného je 9,0 Takže 270 x 9 = 2.43GHz Nemusia javiť ako veľká, ale musíš urobiť len málo krokov (Snažil som sa vyskočiť 50MHz naraz, je BSOD'd na mě) Potom boot int Windows, a to, čo robíte, len naozaj stres z procesora, dostanete všetky jadrá do 90 rokov, a len udržať švindlování s žiadnu multi-závitové zdanenia programy. Ak je to stabilná, tzn. nie je mrazničke, havárie, alebo BSOD rebootujte, späť do BIOSu a zmeniť FSB na 280MHz Prezrite si, že rovnakým spôsobom, potom boot do BIOSu, do 290MHZ A rovnako dál, až došlo ku kolapsu (v takom prípade je potrebné vrátiť sa späť k poslednej stabilné frekvencie, a zastaviť je - alebo vyplniť medzeru, ktorá v rozmedzí 10MHz, keď ste, že obťažovalo) Alebo ste spokojní s úrovňou ste dosiahli. Dúfam, že pomôže na všetkých? Ak nie, alebo ste si žiadne ďalšie otázky, neváhajte sa opýtať |