![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| мој Процесор:? то је Интел (Р) Цоре (ТМ) 2 Куад ЦПУ 2.40ГХз и ја К6600@2.40ГХз слабуњав т више ГХз Хвала: Д Имам Уиндоус Виста Ултимате С пуно поштовања Карли |
|
| |||
| |||
![]() Одличан тиминг - јучер сам ОЦ'д мој ЦПУ. Гуесс ухат? К6600. Дакле - неки људи су достигли 3.6ГХз, али то је мало оверамбитиоус. ЈА постигнут 3.4ГХз - али то није била посве довољно стабилна, можда, ако фиддлед неки више, то би се, али како је сам изводи брилијантна стабилни на 3.15ГХз Дакле, као први корак, само ући у БИОС, и променити фреквенцију на 270МХз ФСБ Тхе К6600 дефаулт (и макс) мултипликатор је 9,0 Па 270 кс 9 = 2.43ГХз Мај не изгледају као што је пуно, али ти мораш направити мали кораци (ја суђен скок 50МХз у једном проћи, то БСОД'д на мене) Онда чизма Уиндоуси инт и чините што вам је чинити, само стварно стрес оут ЦПУ, добијете све језгра на 90'с, и само задржати тривијалан са било мулти-навојем опорезивање програме. Ако је стабилна, тј. не замрзнути, црасх, БСОД или поновно подизање система, назад у БИОС и променити на ФСБ 280МХз Прођете кроз тај исти процес, па назад у БИОС боот, до 290МХЗ И само задржати док не дешава црасхес (у ком случају морате вратити на задње стабилне фреквенције, и зауставити ту - или попунити празнину у том распону 10МХз, ако си ти то смета) Или сте задовољни са нивоом сте достигли. Надам се да помаже код свих? Ако не, или што више питања, не устручавајте се питати |