менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Як оверлок Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 травня 2009, 02:04
Нові члени групи

моя Процесор:?

це

Intel (R) Core (TM) 2 CPU Q6600@2.40GHz 2.40GHz, і я WAN т більше ГГц

У мене Windows Vista Ultimate

З великою повагою Карло
Old 31 травня 2009, 02:45
Донор групи

Великий терміни - вчора я просто OC'd мого ЦП.

І що ж?

Q6600.

Отже - деякі люди 3.6GHz, але це трохи завищеними.

Я досяг 3.4GHz - але вона не була цілком досить стабільним, може бути, якщо б я грав на скрипці, ще трохи, було б, але, як це я біжу блискуче стабільним на 3.15GHz

Таким чином, в якості першого кроку, просто зайдіть в BIOS і змінювати частоту FSB до 270MHz

Q6600 замовчуванням (макс.) множник 9,0

Таким 270 х 9 = 2.43GHz

Може не здаються багатьом ще немає, але ти повинен робити маленькі кроки (я намагався перейти 50MHz на одному диханні, вона BSOD'd On Me)

Тоді Int завантаженні Windows, і робити все, що ви робите, просто дуже стресом з процесора, отримати всі ядра на 90, а просто тримати махінацій з будь-якою многопоточной податковими програмами.

Якщо вона стабільна, то є. не замерзає, Crash, або BSOD перезавантаження, назад у BIOS і змінити ФСБ 280MHz

Перехід через той самий процес, потім завантажити тому в BIOS, до 290MHZ

І тільки продовжувати йти, поки він виходить з ладу (у цьому випадку необхідно повернутися до останньої стабільної частотою, і зупинятися на досягнутому - або заповнити пробіл в цій 10MHz діапазон, якщо ви, що турбувало)

Чи ви задоволені рівнем ви досягли.

Надії, що допомагає при всіх?

Якщо ні, або ви ще питання, не соромтеся запитувати
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.