![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| моя Процесор:? це Intel (R) Core (TM) 2 CPU Q6600@2.40GHz 2.40GHz, і я WAN т більше ГГц Спасибо: D У мене Windows Vista Ultimate З великою повагою Карло |
|
| |||
| |||
![]() Великий терміни - вчора я просто OC'd мого ЦП. І що ж? Q6600. Отже - деякі люди 3.6GHz, але це трохи завищеними. Я досяг 3.4GHz - але вона не була цілком досить стабільним, може бути, якщо б я грав на скрипці, ще трохи, було б, але, як це я біжу блискуче стабільним на 3.15GHz Таким чином, в якості першого кроку, просто зайдіть в BIOS і змінювати частоту FSB до 270MHz Q6600 замовчуванням (макс.) множник 9,0 Таким 270 х 9 = 2.43GHz Може не здаються багатьом ще немає, але ти повинен робити маленькі кроки (я намагався перейти 50MHz на одному диханні, вона BSOD'd On Me) Тоді Int завантаженні Windows, і робити все, що ви робите, просто дуже стресом з процесора, отримати всі ядра на 90, а просто тримати махінацій з будь-якою многопоточной податковими програмами. Якщо вона стабільна, то є. не замерзає, Crash, або BSOD перезавантаження, назад у BIOS і змінити ФСБ 280MHz Перехід через той самий процес, потім завантажити тому в BIOS, до 290MHZ І тільки продовжувати йти, поки він виходить з ладу (у цьому випадку необхідно повернутися до останньої стабільної частотою, і зупинятися на досягнутому - або заповнити пробіл в цій 10MHz діапазон, якщо ви, що турбувало) Чи ви задоволені рівнем ви досягли. Надії, що допомагає при всіх? Якщо ні, або ви ще питання, не соромтеся запитувати |