![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Általam kiválasztott komponensek a számítógépet, de nem tudom, hogyan választják ki, amely az alaplap jól működik vele. Eddig: Intel Core 2 Quad Q6600 négymagos processzor LGA775 Kentsfield 2.40GHZ 1066FSB 8MB Retail Box BFG GeForce 8800GTS 650MHz 512MB 1.94GHZ DDR3 PCI-E Dual DVI-I HDCP HDTV kiskereskedelmi Video Card : G. SKILL F2-8000CL5D-4GBPQ PC2-8000 4GB 2x2GB DDR2-1000 CL5-5-5-15 240PIN Dual Channel Memory Kit A Seagate Barracuda 7.200,11 3.5IN 500GB SATA2 8.5MS 7200RPM 32MB Cache NCQ Hard Drive A jövőben, talán jövőre, én tervezi frissíteni a 8 GB-os RAM-én. Én is gondoltam feldobás másik 8800GT. Én is gondoltam, ha egy 700PSU elegendő lesz futtatni az én rig párbaj 8800GT. Semmilyen javaslatok nagymértékben appciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, ha megy SLI-ahogy mondtad is, lesz akar egy alaplap egy Nvidia chipset, 780i a legjobb akkor használható az adott setup (az 790i csak kompatibilis DDR3 RAM) És szeretném ajánlani egy magasabb PSU 700W az SLI, ez annak köszönhető, hogy amikor napozó SLI, a 700W PSU futni fog majdnem 100%-os, vagyis a tápegység lesz termelő nagy a zaj és hő, azonban egyre nagyobb a minősítő a PSU csökkenti azokat.
| |||
| |||
| a legjobb, hogy döntsenek a motherboad jobb után úgy dönt, a processzor u akar. a CPU kompatibilis a 775 nyílásba. igen, mikor nézett, hogy egy honlap mobos. általánosít a választási lehetőségeknek 775 nyílásba. |
|
| |||
| |||
| Going 4 GB 8 GB, nem valószínű, akkor megjelenik egy hatalmas változás a teljesítményt. Ha Ön nem reménytelen menni SLI miért nem kapunk a hajón, amely mind a DDR2 és DDR3 kompatibilis, hiszen ott terem, hogy frissített a DDR3 a jövőben. (Mondom nem reménytelen menni, mint SLI Nem hiszem, hogy van egy hajón, amely SLI és egyszerre DDR2 és DDR3 kompatibilis) Mi a költségvetés ezen a fórumon? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha nem akarsz SLI Inkább a P35 fórumon. http://www.ebuyer.com/product/132275 A 780i SLI-testület valószínűleg az út.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 780i vannak problémák - túlzott hő northbridge és BIOS / driver fejfájást, általában. De ez nem egy rossz chipset overall.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|