![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Turiu pasirinktų komponentų mano kompiuterį, tačiau aš nežinau, kaip pasirinkti, kuri plokštė bus gerai su juo. Kiek turiu: Intel Core 2 Quad Q6600 Quad Core LGA775 Kentsfield 2.40GHz 1066FSB 8MB Retail Box BFG GeForce 8800GTS 650MHz 512MB 1.94GHZ DDR3 PCI-E, Dual DVI-I HDCP HDTV Mažmeninė Video Card G. SKILL F2-8000CL5D-4GBPQ PC2-8000 4GB 2x2GB DDR2-1000 CL5-5-5-15 240PIN Dual Channel Memory Kit Seagate Barracuda 7.200,11 3.5IN 500GB SATA2 8.5MS 7200rpm 32MB NCQ Cache Hard Drive Ateityje, galbūt kitais metais, aš planuoju atnaujinti savo RAM 8Gb. Aš taip pat galvoju apie supimas į kitą 8800GTS. Man taip pat įdomu, jei 700PSU bus pakankamas, kad būtų paleisti mano įlaidai dvikova su 8800GTS. Bet kokie pasiūlymai bus labai appciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, o jei vyksta savo SLI kaip jūs sakėte, galbūt, norėsite su Nvidia chipsetu plokštės, 780i yra geriausiai galite naudoti su setup (790i yra suderinamas tik su DDR3 RAM) ir norėčiau rekomenduoti PSU didesnis nei 700W už SLI, tai yra dėl to, kada jūs esate sunning SLI, jūsų 700W PSU bus rodomi beveik 100%, tai reiškia, PSU bus gaminančios triukšmo bei šilumos aikštelė, tačiau vis dėl PSU įvertinimas padės sumažinti šių.
| |||
| |||
| jos geriausiai nuspręsti dėl motherboad iškart pasirinkti procesorius u wanna. Jūsų procesorius yra suderinamas 775 lizdo. taip, kai jis žiūri į už mobos svetainėje. apibendrina su 775 žaidimų variantų. |
|
| |||
| |||
| Going 4 GB 8GB vargu ar jums bus didžiuliai pokyčiai, einant. Jei esate ne beviltiška eiti SLI kodėl gi ne gauti laive, kuris yra ir DDR2 ir DDR3 suderinami, nes ten kambarį už atnaujintu DDR3 ateityje. (Sakau ne beviltiška eiti VDI taip nemanau, yra valdyba, kad yra SLI ir DDR2 ir DDR3 ir suderinamos) Kokia jūsų biudžetas šioje diskusijų lentoje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei nenorite SLI norėčiau eiti su P35 lenta. http://www.ebuyer.com/product/132275 Dėl 780i SLI taryba yra turbūt kelias.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 780i turi tam tikrų problemų - didelio karščio ant Northbridge ir BIOS / vairuotojo galvos, paprastai. Bet tai nėra blogai Chipset apskritai.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|