![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Mam wybranych składników dla mojego komputera, ale nie wiem jak wybrać płyta będzie działać dobrze z nim. So far I have: Intel Core 2 Quad Q6600 Quad Core Processor LGA775 Kentsfield 2.40GHZ 1066FSB 8MB Retail Box BFG GeForce 8800GTS 650MHz 512MB 1.94GHZ DDR3 PCI-E Dual DVI-I HDCP HDTV Out Retail Video Card G. SKILL F2-8000CL5D-4GBPQ PC2-8000 4GB 2X2GB DDR2-1000 CL5-5-5-15 240PIN Dual Channel Memory Kit Seagate Barracuda 7200.11 3.5IN 500GB SATA2 8.5MS 7200RPM 32MB cache NCQ Hard Drive W przyszłości, być może w przyszłym roku, mam zamiar aktualizacji mojej pamięci do 8GB. Byłem też na myśli Tossing w innym 8800GTS. Jestem również zastanawiać, czy 700PSU będzie wystarczający do uruchomienia mój rig pojedynku z 8800GTS. Wszelkie sugestie będą znacznie appciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż, jeśli będzie SLI jak powiedział pan, być może będziesz chciał płyty główne z chipsetem Nvidia, 780i jest najlepszy można korzystać z instalacji (w 790i jest zgodna tylko z DDR3 RAM) I polecam PSU wyższe niż 700W do SLI, jest to spowodowane tym, kiedy jesteś sunning SLI Twój 700W PSU będą wyświetlane niemal w 100%, czyli PSU będzie produkujących dużo hałasu i ciepła, jednak coraz ratingu w PSU spowoduje zmniejszenie tych.
| |||
| |||
| w jej mocy, by podjąć decyzję w sprawie motherboad po wybraniu procesora u wanna. naszego procesora jest zgodny na 775 gniazda. tak, gdy spogląda się na stronie internetowej dla mobos. uogólniać opcji 775 z gniazda. |
|
| |||
| |||
| Przechodzenie 4GB do 8GB nie jest prawdopodobne, można zobaczyć ogromny zmian w wydajności. Jeśli nie jesteś zdesperowanych do SLI, dlaczego by nie wziąć zarządu, który jest zarówno pamięci DDR2 i DDR3 zgodne, ponieważ jest tam miejsce dla modernizacji do DDR3 w przyszłości. (I nie mówcie zdesperowanych do SLI jak i nie wierzę, nie ma zarządu, który jest SLI i jest zgodna DDR2 i DDR3) Co to jest budżet dla tego forum? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nie chcesz SLI Chciałbym przejść z P35 pokładzie. http://www.ebuyer.com/product/132275 Na jeden 780i SLI pokładzie jest prawdopodobnie droga.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 780i ma pewne problemy - nadmiernego ciepła na Northbridge i BIOS / kierowca głowy, zwykle. Ale nie jest to złe chipsetem ogólnej.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |