![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Eu am selectat componente pentru calculatorul meu, dar eu nu ştiu cum să selectaţi placa de baza, care va lucra bine cu el. Până în prezent am: Caseta Intel Core 2 Quad Q6600 Quad Core Processor 775 Kentsfield 2,40 GHz 1066FSB 8MB de vânzare cu amănuntul BFG GeForce 8800GTS 650MHZ 512MB 1.94GHZ DDR3 PCI-E Dual DVI-I HDCP HDTV Out Retail Video Card G. Skill F2-8000CL5D-4GBPQ PC2-8000 4GB 2x2GB DDR2-1000 CL5-5-5-15 240PIN de memorie Dual Channel Kit Seagate Barracuda 7200.11 3.5IN 500GB SATA2 8.5MS 7200RPM 32MB cache NCQ Hard Drive În viitor, poate anul viitor, I sînt planning la spre upgrade RAM mea să 8Gb. Mă gândeam, de asemenea, de aruncarea într-un alt 8800GTS. Mă întreb, de asemenea, în cazul în care un 700PSU va fi suficient pentru a rula rig mea cu 8800GTS duel. Orice sugestii vor fi mult appciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine, dacă vă merge SLI, aşa cum aţi spus că s-ar putea, veţi dori o placa de baza cu un chipset Nvidia, 780i este cel mai bun puteţi utiliza cu acest setup (790i este compatibil numai cu DDR3 RAM) şi i-ar recomanda un PSU mai mare decât 700W pentru SLI, acest lucru se datorează atunci când sunteţi sunning SLI, 700W PSU dvs. vor fi difuzate aproape la 100%, ceea ce înseamnă PSU se va produce o multime de zgomot şi de căldură, cu toate acestea creşterea rating-PSU va reduce aceste.
| |||
| |||
| cel mai bine sa de a decide cu privire la un drept motherboad După ce aţi ales u procesor doriţi. procesorul dvs. este compatibil pentru un slot 775. astfel încât, atunci când caută pe un site pentru mobos. generaliza opţiuni cu 775 slot. |
|
| |||
| |||
| Mergând 4GB la 8GB, este puţin probabil veţi vedea o schimbare masivă în performanţă. Dacă nu sunteţi disperat să meargă SLI, de ce nu a lua un bord care este atât de DDR2 si DDR3 compatibile, deoarece nu există loc pentru actualizarea la DDR3, în viitor. (Eu nu spun disperată de a merge SLI, după cum nu cred că există un bord care este SLI şi este atât DDR2 & DDR3 compatibil) Care este bugetul dvs. pentru acest forum? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă nu doriţi SLI, mi-ar merge cu un consiliu de P35. http://www.ebuyer.com/product/132275 Pentru o placă 780i SLI este, probabil, mod de a merge.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 780i are unele probleme - căldură excesivă pentru Northbridge şi BIOS / dureri de cap de conducător auto, de obicei. Dar nu este un chipset rău în general.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |