![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Гадже е дал старата система от чичо и искат да надстроите, Аз предложих модернизация - малко по-пълно от закупуване на нова дънна платка, но той каза не. Дънната платка е Пакард Бел GA-8SIML така DDR RAM, необходими & имам никакъв представа за един процесор за този съвет (аз знам само това, което съм придобил от баща ми - той съгради нашите компютри). Той в момента работи върху XP 192MB RAM с Intel Celeron 2.8Ghz процесор - Всъщност по скала от 1/10 колко лош е процесор? Дали един процесор надграждане е необходимо или ще RAM направя? Той не използва компютъра за много други, отколкото да сърфирате интернет. Имаме по-големи процесор в нашите основни компютърни (AN AMD SEMPRON 3200 +) & тя работи добре. Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Здравей, преработвателят трябва да се оправи за сърфиране в мрежата. Един приятел ми е с Celeron 1.7GHz и неговият компютър може да сърфирате в интернет оправи. От 1GB RAM няма да е повече от достатъчно за XP за да сърфирате в Интернет и множество отворени прозорци на браузъра, който е най-много ви дънна платка могат да се справят. Изкупуването DDR RAM може да бъде доста скъп тези дни да направя някои изследвания, преди да извършите покупка! Уверете се, че това е 266MHz също! Дънната платка поддържа само това. * Надежди той има право дънната * |
|
| |||
| |||
| Можете да изтеглите и стартирате CPUID, и че ще ви кажа какво процесора ви са пуснати. Аз ще осигури връзката в края. Все пак, най-големите производители в голяма степен извън upgradable компютри. IE: преработвателят имате в компютъра maxes на MoBo. Аз също намери ми Dell, че те използват собственически MoBo и такива случай, че дори ако имах купи нови Mobo, тя няма да се поберат в случая. http://www.cpuid.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За да бъде честен забравяш за ъпгрейд на процесора. Това ще бъде по-скъп ъпгрейд с малко значима разлика на потребителя. Виж, на часовника скорост е не колко бързо CPU тече през цялото време. Тя е Максималната Броят на часовника цикъла, че е способна почти всяка секунда, така че CPU сте се оправи.
Въпреки това, с памет няма нужда модернизация. 256MB с графики перколацията на разстояние от него не е достатъчно. Изтегляне на CPU-Z форма, че връзката по-горе и вижте какво RAM вече сте пръчка и една 1GB стик инча О и BTW, когато използвате CPU-Z, който търсите за скоростта на овена и вида на овен, номер като PC2300 или DDR333, или публикувате екран изстрел и ние ще ви кажа това, което ви трябва. Наздравици Моята система: Персонализирано Вграден v1.2
|
|
| |||
| |||
| Да бях го направи проверка за RAM Вчера в Изключително важно & резултати: http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_ae49.jpg http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_636b.jpg |
|
| |||
| |||
| Велик! Махни 1GB стик и че ще има достатъчно |
|
| |||
| |||
| Изглежда да бъде добра, изглежда като теб може да отидете до 2GB. Не се притеснявайте, ако той казва, като 1.9Gb, защото на борда графики чип отнема далеч =) Бих силно съвети получите 2GB, ако можете да си позволите това, означава, компютърът ще продължи много по-дълъг от гледна точка на нейните очила. Изключително важно препоръчва £ 22 пръчка, която е на макс DDR скорост, трябва да се получи това. Разликата, записани по-бавна RAM е незначително. И накрая, вашата дънна платка поддържа само от 2GB RAM. Да не се изкушават да купуват повече, тъй като това може да доведе до някои проблеми. 2 единични 1GB щеки трябва да се оправи =) |
|
| |||
| |||
| ако наистина сметнат, целият компютър ще бъде мъртъв скоро. ако не толкова за да получите повече овен а след това да се направи за него, но той изобщо да се разглежда просто нов компютър? Може би лаптоп? Искам да кажа ddr1 е много бавно и е скъпо. няма да направи нещо на компютъра, освен интернет? ако той doesn't извънзонални овен тогава ще се оправи. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Пакард Бел Easynote R1938 безжична Помощ | gorevan | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 25 май 2008 г. 14:34 |
| Пакард Бел TFT монитор | ashmehta | Графика на карти & Монитори | 2 | 29 Jan 2008 12:14 |
| Колко мога да ъпгрейд на процесора в моя съществуващите дънни платки? | xrix | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 23rd Jan 2008 12:20 |
| Packard Бел 2422 | chrisc90 | PC & конзолата Gaming | 2 | 4 януари 2008 18:59 |
| Пакард Бел Lappys | jeystone | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 7 май 2007 г. 07:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |