menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Jak upgradovat RAM & procesoru Packard Bell GA-8SIML [základní deska]

Reply

Thread Nástroje
Old 11 leden 2009, 12:04
Člen Skupina

Default Jak upgradovat RAM & procesoru Packard Bell GA-8SIML [základní deska]

Nazdar,

Přítel byl uveden starý systém od strýce a chtějí upgrade jsem navrhl modernizaci - poněkud-plně zakoupením nové desce, ale on řekl ne. Základní deska je GA-Packard Bell 8SIML tak DDR RAM potřebná & nemám představu o procesor pro tento board (Já vím jen to, co jsem dostala od mého otce - vystavěl našich počítačů). Je to v současné době běží XP na 192 megabajt RAM s procesorem Intel Celeron 2.8Ghz - skutečně na stupnici 1-10, jak špatné je procesor? By procesor upgrade je nutné, nebo by to RAM? On nepoužívá počítač pro mnoho jiných, než surfovat internet. Máme starší procesor v našem hlavním počítači (jeden AMD Sempron 3200 +) & to funguje dobře.

Díky.
Old 11 leden 2009, 13:28
Člen Skupina

Dobrý den, procesor by měl být dostačující pro surfování po webu. A kamarád má Celeron 1.7GHz a jeho počítač může surfovat na internetu jen pokutu. 1GB RAM bude více než dost pro XP procházet web a otevřít více oken prohlížeče, který je max. vaše základní deska zvládne.

Nákup DDR RAM může být dost drahý těchto dnech tak některé výzkumné před provedením nákupu! Ujistěte se, že je to 266MHz taky! Vaše základní deska podporuje pouze to.

* Doufá, že má právo desce *
Old 11 leden 2009, 14:23
Dárce Skupina

Zde si můžete stáhnout a spustit CPUID a že vám řeknou, jaký procesor používáte. Já vám poskytne odkaz na konci.

Nicméně, většina velkých výrobců z velké části nejsou aktualizovatelné počítačů. IE: procesor máte v počítači maxes z MoBo. Také jsem našel s mým Dell, které používají vlastní MoBo a takové věci, že i když jsem koupil nový Mobo, že by nebylo vhodné v daném případě.

http://www.cpuid.com
Old 12 leden 2009, 03:22
Dárce Skupina

Chcete-li být upřímný zapomenout procesor upgrade. To bude dražší upgrade s nejméně významný rozdíl pro uživatele. Viz hodiny rychlost není jak rychlý procesor běží všechny času. Je to Maximální počet hodin cykly je schopen téměř každý druhý, takže CPU jste je jen dobře.

Nicméně, paměť potřebuje modernizaci. 256megabajt s grafikou vyplavování z toho není dost. Stáhnout CPU-Z podobě, že výše uvedený odkaz a podívejte se, jak jste již RAM a nalepit 1gb držet palce

Oh, a btw, když se pomocí CPU-Z hledáte pro rychlosti ram a druh paměti RAM, jako je počet PC2300 nebo DDR333, nebo po obrazovce výstřel a my vám řeknou, co budete potřebovat.

Na zdraví

Můj systém: Vlastní zástavba v1.2

Processor (s):
Duální Inter Core E2160@3.02Ghz
Základní deska:
Asus P5PL2-E
Paměť RAM:
2 x 1 GB DDR2 533MHz PC4200
Grafické karty (s):
NVidia GeForce 7600GS 512mb
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Western Digital 160gigabajt Sata HDD
Optická mechanika (s):
LG DVD-ROM LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case a Antec PSU
Chlazení:
2x Antec Fans
Síť / Internet:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operační systém (y):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 12 leden 2009, 04:06
Člen Skupina

Jasně jsem mu udělat kontrolu RAM včera na Rozhodující & výsledky:
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_ae49.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_636b.jpg
Old 12 leden 2009, 04:16
Dárce Skupina

Velký!

Získejte že 1GB držet a že bude dost

Old 12 leden 2009, 10:57
Člen Skupina

Zdá se, že je dobře, vypadá se můžete obrátit na 2GB. Nedělejte si starosti, pokud se říká, jako 1.9Gb protože váš palubní trvá několik grafických čipů pryč =) bych silně poradenství dostanete 2GB, pokud si to mohou dovolit, znamená, že počítač bude trvat mnohem déle, pokud jde o jeho parametry.

Rozhodující doporučuje 22 liber hůl, která je max. DDR rychlost, měli byste si to. Rozdíl uložené na pomalejší RAM je zanedbatelný.

Konečně, vaše základní deska podporuje pouze 2GB RAM. Nebuďte pokušení koupit více, pokud by to mohlo vyústit v nějaké problémy. 2 jednolůžkové 1Gb hole by měla být pokuta =)
Old 12 leden 2009, 13:15
Člen Skupina

jestli opravdu zvážit to, že celý počítač bude brzy mrtev. pokud je jeho ne tolik, aby získali více ram pak jít za ní, ale to mu vůbec považují jen dostat nový počítač? Možná notebooku? Mám na mysli ddr1 je opravdu pomalé a drahé. dělá něco na počítači mimo internet? když pak doesnt extra ram bude v pohodě.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.