![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Φίλο δόθηκε ένα παλιό σύστημα από το θείο της και θέλουν να είναι αναβάθμιση, πρότεινα την αναβάθμιση - κάπως-πλήρως από την αγορά μια νέα μητρική πλακέτα, αλλά δεν είπε. Motherboard είναι Packard Bell GA-8SIML τόσο DDR RAM χρειάζεται και δεν έχω καμία ιδέα για έναν επεξεργαστή για το διοικητικό συμβούλιο (μόνο εγώ ξέρω τι έχω πάρει από τον πατέρα μου - έκτισε μας υπολογιστές). Είναι αυτή τη στιγμή XP σε 192MB μνήμης RAM με επεξεργαστή Intel Celeron 2.8Ghz - πράγματι σε μια κλίμακα από 1-10 πόσο άσχημη είναι ο επεξεργαστής; Μήπως ένας επεξεργαστής αναβάθμιση είναι αναγκαία ή ότι θα RAM κάνουμε; Δεν χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για πολύ εκτός από το να σερφάρετε στο Διαδίκτυο. Έχουμε μεγάλα κύριο επεξεργαστή του υπολογιστή μας (μια AMD Sempron 3200 +) και λειτουργεί καλά. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, ο επεξεργαστής θα πρέπει να είναι ωραία για το web surfing. Ένας φίλος μου έχει Celeron 1.7GHz και ο υπολογιστής μπορεί να σερφάρετε στο διαδίκτυο μόνο ωραία. 1Gb μνήμης RAM θα είναι υπεραρκετά για XP, για να περιηγηθείτε στο web browser και ανοίξτε πολλαπλά παράθυρα που είναι το μέγιστο μπορεί να χειριστεί τη μητρική πλακέτα. Αγοράζοντας DDR RAM μπορεί να είναι αρκετά ακριβός αυτές τις ημέρες, ώστε κάνετε κάποια έρευνα πριν προβεί σε αγορά! Σιγουρευτείτε πως είναι 266MHz πολύ! Η μητρική κάρτα υποστηρίζει μόνο αυτό. * Ελπίζει έχει το δικαίωμα της μητρικής κάρτας * |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτελέσετε CPUID και ότι θα σας πω τι CPU που εκτελείτε. Θα παρέχει ένα σύνδεσμο στο τέλος. Ωστόσο, οι περισσότεροι μεγάλοι κατασκευαστές υπολογιστών σε μεγάλο βαθμό μη αναβαθμίσιμα. ΑΠ: τον επεξεργαστή που έχετε στον υπολογιστή maxes τη MoBo. Επίσης, βρέθηκε με την Dell μου ότι χρησιμοποιούν ένα ιδιόκτητο MoBo τέτοια περίπτωση και ότι ακόμα και αν είχα αγοράσει ένα νέο Mobo, δεν θα ταιριάζει στην περίπτωση. http://www.cpuid.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για να είμαι ειλικρινής ξεχάσουμε την αναβάθμιση του επεξεργαστή. Αυτή θα είναι η πιο δαπανηρή αναβάθμιση με το λιγότερο σημαντική διαφορά στο χρήστη. Βλέπε, το ρολόι ταχύτητα δεν είναι το πόσο γρήγορα η CPU τρέχει πάντα. Είναι το μέγιστη αριθμό των κύκλων ρολογιού είναι ικανή από κάθε δευτερόλεπτο, τόσο η CPU που έχεις είναι μια χαρά.
Ωστόσο, η μνήμη σας χρειάζεται αναβάθμιση. 256MB με γραφικά εκτός της απόπλυσης δεν είναι αρκετό. Κατεβάστε το CPU-Z μορφή που παραπάνω σύνδεσμο και να δούμε τι RAM έχετε ήδη κολλήσει και ένα 1GB ραβδί in. Ω και BTW, όταν χρησιμοποιείτε CPU-Z που ψάχνετε για την ταχύτητα της μνήμης RAM και τον τύπο της μνήμης RAM, όπως και αριθμός PC2300 ή DDR333, μετά ή ένα στιγμιότυπο οθόνης και θα σας πω ό, τι χρειάζεστε. Εις υγεία Το σύστημά μου: Custom Built v1.2
|
|
| |||
| |||
| Ναι, είχα κάνει τον έλεγχο για RAM χθες σε κρίσιμα & αποτελέσματα: http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_ae49.jpg http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_636b.jpg |
|
| |||
| |||
| Εξαιρετικός! Λάβετε ότι 1GB stick και ότι θα είναι αρκετά |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται να είναι καλή, μοιάζει μπορείτε να πάτε στο 2GB. Μην ανησυχείτε αν λέει 1.9Gb γιατί όπως σας εποχουμένως τσιπ γραφικών λαμβάνει ορισμένες = μακριά), θα έχετε πολύ μεγάλο βαθμό συμβουλές 2GB αν μπορούν να τα καταβάλουν, μέσα ο υπολογιστής θα διαρκούν πολύ περισσότερο από την άποψη των προδιαγραφών. Κρίσιμης σημασίας συνιστά £ 22 ραβδί που είναι η μέγιστη ταχύτητα ΑΑΕ, θα πρέπει να το πετύχουν. Η διαφορά είναι αποθηκευμένα σε βραδύτερη RAM είναι αμελητέα. Τέλος, η μητρική κάρτα σας υποστηρίζει μόνο 2GB RAM. Να μην υποκύψουν στον πειρασμό να αγοράσετε περισσότερο, καθώς αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια προβλήματα. 2 μονά 1Gb μπαστούνια προστίμου θα πρέπει να είναι =) |
|
| |||
| |||
| εάν πραγματικά θεωρούν ότι, το σύνολο του υπολογιστή θα είναι νεκρός σύντομα. αν δεν έχει τόσο πολύ το να πάρουν περισσότερα ram τότε πηγαίνετε για αυτό που έκανε, αλλά σε όλα τα απλά να εξετάσει ένα νέο υπολογιστή; ίσως ένα φορητό υπολογιστή; Εννοώ ddr1 είναι πολύ αργοί και είναι δαπανηρή. κάνει τίποτα για τον υπολογιστή, εκτός από internet; αν doesn't τότε επιπλέον ram θα είναι ωραία. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Packard Bell Easynote R1938 ασύρματη βοήθεια | gorevan | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 25η Μαΐου 2008 14:34 |
| Packard Bell TFT Monitor | ashmehta | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 29 Ιαν 2008 12:14 |
| Πόσο μπορεί να αναβαθμίσει τον επεξεργαστή σε υπάρχουσα μητρική πλακέτα μου; | xrix | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 23 Ιαν 2008 12:20 |
| Packard Bell 2422 | chrisc90 | PC & Console Gaming | 2 | 4η Ιαν 2008 18:59 |
| Packard Bell Lappys | jeystone | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 7η Μαΐου 2007 07:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |