manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Kako nadograditi RAM & Procesor od Packard Bell GA-8SIML [matične ploče]

Reply

Thread Tools
Old 11 siječanj 2009, 12:04
Member Group

Default Kako nadograditi RAM & Procesor od Packard Bell GA-8SIML [matične ploče]

Bok,

Dečko je dobio stari sustav od strica i žele nadograditi, JA predložen nadograđujete - nešto-potpuno se kupnjom nove matične ploče, ali on je rekao ne. Matična ploča je GA-Packard Bell 8SIML DDR RAM-a tako da je potrebno i nemam pojma o procesor za taj pansion (samo ja znam što sam stečen iz mog tatu - on je izgrađen našim računalima). On se trenutno izvodi XP na 192MB RAM-a sa Intel Celeron 2.8Ghz procesor - zapravo, na skali od 1-10 kako je loš procesor? Biste procesor koji je potrebno nadograditi ili bi RAM učiniti? On ne koristi računalo za mnogo, osim da surfate internetom. Imamo stariju procesor u našem glavnom računalu (jedan AMD Sempron 3200 +) i to radi dobro.

Hvala.
Old 11 siječanj 2009, 13:28
Member Group

Default Kako nadograditi RAM & Procesor od Packard Bell GA-8SIML [matične ploče]

Hi, procesor bi trebao biti u redu za surfanje web. A moj prijatelj ima Celeron 1.7GHz i njegov računalo može surfati Internetom, sasvim u redu. 1GB RAM-a će biti više nego dovoljno za XP za pregledavanje web-preglednik i otvoriti više prozora, koja je max vaše matične ploče može nositi.

Kupujete DDR RAM-a može biti prilično pricey ovih dana pa do nekih istraživanja prije donošenja kupnje! Uvjerite se da je 266MHz previše! Svoju matičnu ploču koja podržava samo.

* Nada on ima pravo matične ploče *
Old 11 siječanj 2009, 14:23
Donatorska Grupa

Možete preuzeti i pokrenuti CPUID i da će ti reći što procesora imate. Ja ću dati link na kraju.

Međutim, većina velikih proizvođača računala, uglavnom bez upgradable. IE: procesora imate u računalu maxes iz MoBo. Također sam pronašao s mojim Dell da koristite i vlasnički MoBo slučaj takav da, čak i ako sam kupio novi Mobo, ne bi stati u slučaju.

http://www.cpuid.com
Old 12 siječanj 2009, 03:22
Donatorska Grupa

Da budem iskren Zaboravite procesor nadogradnju. Ovo će biti skuplji upgrade sa najmanje značajna razlika se korisniku. Gle, clock speed nije kako brzo CPU teče sve vrijeme. To je maksimalna broj ciklusa takta da je sposoban isključiti svaki drugi, tako da imate CPU je sasvim u redu.

Međutim, vaše memorije ne trebate nadogradnju. Grafika s 256MB ispiranje off to nije dovoljno. Preuzmi CPU-Z obrazac koji link iznad i pogledajte što ste već RAM i prilijepiti 1GB stick in

Oh i BTW, kada koristite CPU-Z ste obličje vanjska strana za brzinu RAM-a i tip RAM-a, kao što su broj PC2300 ili DDR333 ili poštom screen shot i mi ćemo vam reći što vam je potrebno.

Živjeli

My System: Custom Built v1.2

Procesor (i):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Matične ploče:
Asus P5PL2-E
RAM memorija:
2 x 1GB DDR2 533Mhz PC4200
Grafička kartica (e):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Western Digital 160GB HDD Sata
Optički pogon (e):
LG DVD-ROM i LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Master i hladnjaci Case Antec PSU
Hlađenje:
2x Antec Obožavatelji
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (e):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operacijski sustav (e):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 12 siječanj 2009, 04:06
Member Group

Da sam ga napraviti provjeriti RAM jučer na presudan i rezultati:
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_ae49.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_636b.jpg
Old 12 siječanj 2009, 04:16
Donatorska Grupa

Velik!

Get da 1GB Stick i da će biti dovoljno

Old 12 siječanj 2009, 10:57
Member Group

Čini se da je dobra, izgleda, možete otići do 2GB. Ne brinite ako se govori kao 1.9Gb jer vaš onboard grafička čipa traje nekih daleko =) Ja bih jako 2GB te dobiti savjet, ako si možete priuštiti to, znači da je računalo će trajati mnogo dulje u smislu naočale.

Presudno preporučuje da £ 22 stick koji je max brzina DDR, trebali dobiti taj. Razlika sprema na sporiji RAM je zanemariv.

Na kraju, vaša matična ploča podržava samo 2GB RAM-a. Nemoj biti u iskušenju da kupe više, jer to bi moglo dovesti do nekih problema. 2 jednokrevetne 1GB štapovi trebaju biti fino =)
Old 12 siječanj 2009, 13:15
Member Group

ako stvarno Smatram, cijeli računala uskoro će biti mrtav. ako je njegov ne toliko da bi dobili više RAM-a onda ići na to, ali je on uopće razmatrati samo uzimajući nov računalo? možda laptop? Mislim ddr1 je stvarno sporo i skupo. On ne činiti ništa na računalu Osim interneta? ako je onda se dodatni ovna će biti u redu.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Packard Bell Easynote R1938 beľične pomoć gorevan Networking, Modemi & VoIP 3 25. svibanj 2008 14:34
Packard Bell TFT Monitor ashmehta Graphics Cards & Monitors 2 29 siječanj 2008 12:14
Koliko mogu nadograditi svoj postojeći procesor u matičnu ploču? xrix CPU, Matične ploče i RAM 2 23 siječanj 2008 12:20
Packard Bell 2422 chrisc90 PC & konzole Igre 2 4. siječanj 2008 18:59
Packard Bell Lappys jeystone Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 7. svibanj 2007 07:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.