kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

How to upgrade RAM + processzor a Packard Bell GA-8SIML [alaplap]

Reply

Téma eszközök
Old Január 11, 2009, 12:04
Csoport tagja

Default How to upgrade RAM + processzor a Packard Bell GA-8SIML [alaplap]

Szia,

Barát volt, mivel a régi rendszer, és a nagybátyám akar frissíteni, azt javasolta, korszerűsítés - némileg teljesen vásárolnak egy új alaplap, de azt mondta, nem. Alaplap a Packard Bell GA-8SIML úgy DDR RAM szükséges és fogalmam sincs, egy processzort, hogy a fedélzeten (Csak azt tudom, mit kapott apámtól - ő építette a számítógépek). Ő fut XP 192MB RAM és egy Intel Celeron 2.8Ghz processzor - valójában egy 1-10 skálán mennyire rossz a processzor? Egy processzor frissítésre lenne szükség, vagy pedig RAM csinálni? Nem használja a számítógépet, mint sok más surf interneten. Van egy régebbi processzorok fő számítógépet (egy AMD Sempron 3200 +) és ez jól működik.

Köszönöm.
Old Január 11, 2009, 13:28
Csoport tagja

Hi, a processzor kell bírság szörfölés a weben. Egy barátom egy 1.7GHz Celeron és a számítógép szörfözés az interneten csak finom. 1GB RAM lesz több, mint elég XP böngészhet a weben és nyitott több böngészőablakot, ami a max meg az alaplap tudja kezelni.

Vásárlás DDR RAM lehet elég drága manapság így némi kutatást, mielőtt a vásárlás! Győződjünk meg róla, hogy 266MHz is! Ön támogatja, hogy csak az alaplap.

* Reméli, hogy joga van az alaplap *
Old Január 11, 2009, 14:23
Donor Group

Letöltheti és fuss CPUID, és megmondja, hogy milyen CPU futtat. Én egy link a végén.

A legfontosabb azonban az, a nagy gyártók nagyrészt nem frissíthető számítógépeken. IE: a processzor van a számítógépben maxes a MoBo. Azt is megállapították, az én Dell hogy használjon egy védett MoBo és ilyen esetben, hogy ha én vettem egy új Mobo, mert nem fér ki az ügyet.

http://www.cpuid.com
Old Január 12, 2009, 03:22
Donor Group

Hogy őszinte legyek elfelejteni a processzor upgrade. Ez lesz a drágább korszerűsítés a legkevésbé szignifikáns különbség a felhasználó számára. Lásd az órajel nem a CPU, milyen gyorsan fut, az összes idő. Ez a maximális több órát is képesek ciklust le minden második, így a CPU van csak baj.

Mindazonáltal, a memória nem szükséges korszerűsítését. 256 MB grafikus kilúgozódás ki, hogy nem elég. Letöltés CPU-Z űrlapot, hogy a fenti linkre, és mi a RAM már bottal és egy 1GB Stick hüvelyk

Ja, és btw, ha használja a CPU-Z mit keres, amely a sebesség és a RAM memória típusa, száma, mint a PC2300 vagy DDR333, vagy postai úton a képernyő lövés, és megmondja, mi kell neked.

Egészségére

My System: Egyedi Építés v1.2

Processzor (ok):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Alaplap:
Asus P5PL2-E
RAM memória:
2 x 1 GB DDR2 533Mhz PC4200
Grafikus kártya (k):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Western Digital 160GB SATA HDD
Optikai meghajtó (k):
LG DVD-ROM és LiteOn 20x DVD-RW
Case / tápegység:
Cooler Master Case és Antec PSU
Hűtés:
2x Antec Ventillátorok
Hálózat / Internet:
BT Broadband
Monitor (ok):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operációs rendszer (ek):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old Január 12, 2009, 04:06
Csoport tagja

Persze nem volt neki egy csekket RAM tegnap Crucial és eredmények:
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_ae49.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_636b.jpg
Old Január 12, 2009, 04:16
Donor Group

Nagy!

Get hogy 1GB botot, és hogy elég lesz

Old Január 12, 2009, 10:57
Csoport tagja

Úgy tűnik, hogy jó, külleme mehetsz 2GB. Ne aggódj, ha azt mondja, mint 1.9Gb, mert a fedélzeten grafikus chip vesz néhány távol =) Én erősen tanácsokat kapsz 2Gb ha rá pénze, azt jelenti, hogy a számítógép utolsó sokkal hosszabb annak specs.

Javasolja, hogy a döntő 22 £ botot, amely a DDR max sebessége, akkor kap meg. A különbség mentett lassabb RAM elhanyagolható.

Végül, az alaplap támogatja csak 2Gb RAM. Ne legyen a kísértés, hogy vásároljon többet mert az egyes problémákat. 2 egyágyas 1Gb botszékek kell finom =)
Old Január 12, 2009, 13:15
Csoport tagja

ha tényleg úgy vélik, hogy az egész számítógép halott lesz hamarosan. ha az nem annyira, hogy minél több RAM majd menni, de nem is mindig csak úgy kapok egy új számítógépet? Lehet, hogy egy laptop? Úgy értem DDR1 valóban lassú és drága. nem csinálni semmit a számítógép mellett internet? ha doesnt aztán extra ram lesz.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Packard Bell EasyNote R1938 wireless help gorevan Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 25. május 2008 14:34
Packard Bell TFT monitor ashmehta Grafikus kártyák és monitorok 2 29. január 2008 12:14
Mennyi lehet a processzor upgrade in my meglévő alaplap? xrix Processzorok, alaplapok és RAM 2 23. január 2008 12:20
Packard Bell 2422 chrisc90 PC és konzol játékok 2 4. január 2008 18:59
Packard Bell Lappys jeystone Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 7. május 2007 07:24
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.