פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

כיצד לשדרג זיכרון RAM של מעבד & GA-Packard Bell 8SIML [לוח האם]

Reply

שרשרת כלים
Old 11 ינואר 2009, 12:04
חבר קבוצת

Default כיצד לשדרג זיכרון RAM של מעבד & GA-Packard Bell 8SIML [לוח האם]

הי,

החבר היה נתון ישנה מהמערכת הדוד והוא שרוצים לשדרג, אני משדרג הציע - קצת-במלואו על ידי לוח האם לקנות חדש, אבל הוא לא אמר. לוח האם הוא GA-Packard Bell 8SIML DDR זיכרון RAM כך יש צורך & אין לי מושג לגבי מעבד עבור אותה Board (אני רק יודע מה אני כבר gotten מבית אבא שלי - הוא בנוי המחשבים שלנו). כרגע הוא פועל על XP 192MB זיכרון RAM עם מעבד Intel Celeron 2.8Ghz - למעשה, על קנה המידה של 1-10 כיצד הוא מעבד רע? האם שדרוג המעבד להיות נחוץ היה זיכרון RAM או לעשות? הוא לא משתמש במחשב הרבה מלבד לגלוש באינטרנט. יש לנו מעבדים ישנים שלנו המחשב הראשי (של AMD Sempron 3200 +) & זה עובד טוב.

תודה.
Old 11 ינואר 2009, 13:28
חבר קבוצת

היי, המעבד אמור להיות בסדר עבור גלישה באינטרנט. ידיד שלי יש Celeron 1.7GHz ו המחשב שלו יכול לגלוש באינטרנט בסדר גמור. 1GB של זיכרון RAM יהיה יותר ממספיק עבור XP כדי לגלוש באינטרנט, לפתוח מספר חלונות דפדפן שהוא מקסימום יכול להתמודד עם לוח האם.

רכישת DDR-RAM יכול להיות די pricey בימים אלה כדי לעשות קצת מחקר לפני ביצוע רכישה! וודא של 266MHz מדי! לוח האם תומך רק זה.

* מקווה שהוא זכאי לוח האם *
Old 11 ינואר 2009, 14:23
קבוצת תורמים

אתה יכול להוריד ולהפעיל CPUID וכי תוכל לדעת מה אתה מפעיל CPU. אני נספק קישור בסוף.

עם זאת, רוב גדול של יצרנים, במידה רבה, שאינו upgradable מחשבים. אינטרנט אקספלורר: יש לך את המעבד של המחשב maxes את MoBo. אני נמצא גם עם Dell כי הם משתמשים קניינית MoBo ו במקרה כזה, כי גם אם היה לי קנו חדשה Mobo, זה לא מתאים למקרה.

http://www.cpuid.com
Old 12 ינואר 2009, 03:22
קבוצת תורמים

כדי להיות כנים תשכח לשדרג את המעבד. זה יהיה יקר יותר עם שדרוג המעטה הבדל משמעותי למשתמש. ראה, את מהירות השעון הוא לא כמה מהר את CPU פועל כל הזמן. זהו מקסימלית מספר מחזורי השעון הוא מסוגל את כל שנייה, אז יש לך את מעבד הוא בסדר גמור.

עם זאת, האם הזיכרון שלך צריך שדרוג. 256MB עם גרפיקה של leaching הנחה שזה לא מספיק. CPU-Z הורד טופס כי הקישור למעלה ולראות מה כבר יש לך זיכרון RAM ו 1GB מקל על מקל למערכת

הו ו btw, כאשר אתה משתמש ב-CPU-Z אתה מסתכל החוצה את המהירות של רם וסוג רם, כמו מספר PC2300 או DDR333, או לכתוב המסך ירו ואנו אגיד לך מה שאתה צריך.

לחיים

המערכת שלי: אישית בנויה v1.2

מעבד (ים):
אינטר Dual Core E2160@3.02Ghz
לוח האם:
ASUS P5PL2-E
זיכרון RAM:
2 x 1GB DDR2 533Mhz PC4200
כרטיס מסך (S):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
Western Digital 160GB SATA HDD
כונן אופטי (S):
LG-DVD-ROM ו-DVD LiteOn 20x-RW
Case / PSU:
Cooler Master מקרה ו ANTEC PSU
Cooling:
2x ANTEC Fans
רשת / אינטרנט:
BT Broadband
צג (S):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
מערכת הפעלה (S):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 12 ינואר 2009, 04:06
חבר קבוצת

כן היה לי לעשות לו בדיקה של זיכרון RAM אתמול & מכרעת על התוצאות:
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_ae49.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_636b.jpg
Old 12 ינואר 2009, 04:16
קבוצת תורמים

נהדר!

תעיף את המקל 1GB וזה יהיה מספיק

Old 12 ינואר 2009, 10:57
חבר קבוצת

נראה טוב, נראה כאילו אתה יכול ללכת עד 2GB. אל דאגה, אם זה אומר כי כמו 1.9Gb גרפיקה onboard את הצ 'יפ לוקח חלק ממני =) הייתי מקבל את העצה בכבדות 2GB אם אתה יכול להרשות לעצמו את זה, פירושו של המחשב תימשך זמן רב הרבה יותר במונחים של מפרט.

חיוני ממליצה £ 22 מקל שהיא DDR מקסימום מהירות, אתה צריך לקבל את זה. ההבדל נשמר ב RAM לאט הוא אפסי.

לבסוף, את לוח האם תומך רק 2GB של זיכרון RAM. אל תהיה tempted לקנות יותר מאחר שהדבר עשוי לגרום בעיות. יחידה 2 מקלות 1GB צריך להיות בסדר =)
Old 12 ינואר 2009, 13:15
חבר קבוצת

אם אתה באמת מחשיב את זה, את כל המחשב יהיה מת בקרוב. אם את לא כל כך הרבה כדי לקבל עוד ראם אז לך על זה אבל האם הוא בכלל לשקול פשוט מקבל מחשב חדש? אולי מחשב נייד? אני מתכוון ddr1 הוא ממש איטי והוא יקר. הוא עושה משהו במחשב חוץ מזה אינטרנט? אז אם הוא תוספת doesn't ראם יהיה בסדר.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Packard Bell Easynote R1938 האלחוטית עזרה gorevan רישות, מודמים & VoIP 3 ה -25 במאי 2008 14:34
Packard Bell צג TFT ashmehta כרטיסי מסך & Monitors 2 29 ינואר 2008 12:14
כמה אני יכול לשדרג את המעבד לוח האם הקיים שלי? xrix CPUs, Motherboards & RAM 2 23 ינואר 2008 12:20
Packard Bell 2422 chrisc90 PC & קונסולת משחקים 2 4th ינואר 2008 18:59
Packard Bell Lappys jeystone מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 2 7 מאי 2007 07:24
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.