mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Kaip atnaujinti RAM ir procesorius Packard Bell GA-8SIML [plokštė]

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 11, 2009, 12:04
Narys

Default Kaip atnaujinti RAM ir procesorius Packard Bell GA-8SIML [plokštė]

Labas,

Vaikinas buvo senosios sistemos iš dėdė ir norintys tobulinti, pasiūliau tobulinti - šiek tiek-visiškai perkant naują plokštę, bet jis pasakė ne. Motherboard yra Packard Bell GA-8SIML kad DDR RAM reikia ir aš neturiu supratimo apie tai Board procesorius (tik I know what I've gotten mano tėtis - jis pastatė savo kompiuteriuose). Jis šiuo metu veikia XP 192MB RAM su Intel Celeron 2.8GHz procesorius - realiai 1-10, kaip blogai masto, yra procesorius? Ar procesoriaus atnaujinimas yra būtini, būtų RAM daryti? Jis nenaudoja kompiuterio daug kitų, o ne naršyti internete. Turime senesnių procesorius mūsų pagrindinis kompiuteris (AMD Sempron 3200 +) ir jis veikia gerai.

Ačiū.
Old Sausis 11, 2009, 13:28
Narys

Labas, perdirbėjo turėtų būti bauda už naršymą internete. Mano draugas turi 1.7GHz Celeron ir jo kompiuteris gali naršyti internete just fine. 1GB RAM bus daugiau nei pakankamai XP, naršyti internete ir atidaryti kelis naršyklės langus, kurie yra max jūsų pagrindinė plokštė gali dirbti.

Ieško DDR RAM gali būti gana Keliu šių dienų, kai kurie tyrimai prieš priimant pirkti! Įsitikinkite, 266MHz per daug! Jūsų pagrindinė plokštė palaiko tik tai.

* Tikisi, jis turi teisę plokštė *
Old Sausis 11, 2009, 14:23
Donorų grupės

Galite atsisiųsti ir paleisti CPUID ir parodys, ką procesoriaus dirbate. I'll pateikti nuorodą pabaigoje.

Tačiau dauguma didžiųjų gamintojų daugiausiai ne atsinaujinti kompiuterių. IE: procesorius turite kompiuteryje maxes iš MOBO. Aš taip pat nustatė su savo Dell, kad jie naudoja patentuotą MOBO ir tuomet tokia, kad net jei aš nusipirkau naują MOBO, ji netinka tokiu atveju.

http://www.cpuid.com
Old Sausis 12, 2009, 03:22
Donorų grupės

Turi būti sąžiningai pamiršti apie procesoriaus atnaujinimas. Tai bus brangesnis atnaujinimas ir mažiausiai reikšmingo skirtumo vartotojui. Žr laikrodis greitis yra ne tai, kaip greitai procesorius veikia visą laiką. Tai didžiausias numeris laikrodžio ciklai jį galima išjungti kas sekundę, todėl CPU turite tik bauda.

Tačiau jūsų atminties ar reikia atnaujinimo. 256MB su grafika išplovimo prie jo nepakanka. Parsisiųsti CPU-Z formos, kad aukščiau esančią nuorodą ir pamatysite, ką RAM jau ir Stick 1GB Stick in

Oh ir btw, jei jūs naudojate CPU-Z esate Saugokitės RAM greitis ir RAM tipas, numeris, kaip PC2300 arba DDR333, arba po ekrano fotografiją ir mes jums pasakys, ką reikia.

Į sveikatą

Mano sistema: Custom Built V1.2

Procesorius (-iai):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5PL2-E
RAM atmintis:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Graphics Card (-ai):
Nvidia GeForce 7600GS 512MB
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Western Digital 160GB SATA HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-ROM ir LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master byla ir Antec PSU
Aušinimas:
2x Antec Fanai
Tinklas / Internetas:
Broadband
Monitorius (-ai):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operacinė sistema (-os):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old Sausis 12, 2009, 04:06
Narys

Taip aš jam padaryti dėl RAM patikrinti vakar dėl svarbių ir rezultatai:
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_ae49.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_636b.jpg
Old Sausis 12, 2009, 04:16
Donorų grupės

Puikus!

Gauti kad 1GB kortelę ir kad bus pakankamai

Old Sausis 12, 2009, 10:57
Narys

Atrodo, kad gerai, atrodo, kad jūs galite pereiti prie 2Gb. Nesijaudinkite, jei ji sako, kaip ir 1.9Gb, nes jūsų laive grafikos lustų trunka keletą toli =) Aš daug patarimų gausite 2Gb, jei galite sau tai leisti, tai kompiuteris truks daug ilgiau, atsižvelgiant į jo specifikacijas.

Svarbi rekomenduoja, kad 22 £ pagaliuko kuris yra max DDR greitis, turėtumėte gauti tai. Skirtumas išsaugotas lėtesnis RAM yra nereikšmingas.

Pagaliau, jūsų pagrindinė plokštė palaiko RAM 2Gb tik. Negalima bandyti įsigyti daugiau, nes tai gali sukelti tam tikrų problemų. 2 viengulės 1Gb lazdelės turėtų būti bauda =)
Old Sausis 12, 2009, 13:15
Narys

jei tikrai mano, kad visa kompiuterio bus negyvi greičiau. jei ne tiek daug, kad gautumėte daugiau RAM ten eiti, tačiau jis padarė ne visi mano, tik vis naują kompiuterį? Gal nešiojamas? I mean DDR1 tikrai lėtas ir brangus. Ar jis ką nors padaryti dėl interneto be kompiuterio? jei jis nepadės tada papildomai RAM bus gerai.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Packard Bell Easynote R1938 belaidžio Pagalba gorevan Networking, Modems & VoIP 3 Gegužė 25, 2008 14:34
Packard Bell "TFT Monitor ashmehta Graphics Cards & Monitoriai 2 29 sausis 2008 12:14
Kiek galiu atnaujinti procesorius mano esamas plokštę? xrix CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 23 sausis 2008 12:20
Packard Bell 2.422 chrisc90 PC & konsolės Žaidimai 2 4 sausis 2008 18:59
Packard Bell Lappys jeystone Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 7 gegužė 2007 07:24
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.