![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau, Draugs bija dota veco sistēmu no tēvoci un vēlas uzlabot, tāpēc es piedāvāju modernizāciju - nedaudz pilnīgi, pērkot jaunu mātesplati, bet viņš atteicās. Mātesplatē ir Packard Bell GA-8SIML tik DDR RAM vajadzīga un man nav ne jausmas par to pārstrādātājam, ka kuģa (es zinu tikai to, ko es esmu gotten no manas tētis - viņš uzcēla mūsu datorus). Viņš pašlaik darbojas XP uz 192MB RAM ar Intel Celeron 2.8GHz procesoru - faktiski par skalu 1-10, cik slikti ir procesors? Vai procesora jauninājums ir nepieciešams, vai arī RAM darīt? Viņš neizmanto datoru daudz kas nav sērfot internetā. Mēs esam vecāki procesors mūsu galvenais dators (AMD Sempron 3200 +) un tas darbojas labi. Pateicība. |
|
| |||
| |||
| Hi, procesors ir sods par sērfošanu internetā. Mans draugs ir 1.7GHz Celeron, un viņa dators var sērfot internetā, tikai naudas sodu. 1GB RAM būs vairāk nekā pietiekami, XP, lai pārlūkotu Web, un atvērt vairākas pārlūka logus, kas ir max jūsu mātesplati var rīkoties. Pirkšana DDR RAM var būt diezgan pricey šajās dienās, lai do kādu pētījumu pirms pirkšanas! Pārliecinieties, ka tas ir 266MHz too! Jūsu motherboard atbalsta tikai to. * Cer, viņam ir tiesības motherboard * |
|
| |||
| |||
| Varat lejupielādēt un palaist CPUID un pateiks, ko CPU jums darbojas. Es nodrošina saiti beigās. Tomēr lielākā daļa lielo ražotāju lielā mērā nav upgradable datoriem. IE: procesors jums ir dators maxes no MOBO. Es arī konstatēts, ar manu Dell, ka viņi izmanto patentētu MOBO un lieta tāda, ka pat ja es būtu nopircis jaunu MOBO, tas neatbilstu gadījumā. http://www.cpuid.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lai būtu godīgi aizmirst par procesoru pilnveidoti. Tas būs dārgāks uzlabošana, vismaz ievērojami atšķirīgu lietotājam. See, pulksteni ātrums nav cik ātri CPU iet visu laiku. Tas ir maksimālais skaits clock ciklus, tas var izslēgt katru sekundi, lai CPU jums ir tikai naudas sodu.
Tomēr atmiņas nav nepieciešama pilnveidošana. 256MB ar grafiku izskalošanos pie tā nav pietiekama. Download CPU-Z formā, ka iepriekš norādītās saites un redzēt, kādi RAM jau esat un brauciet 1GB stick in Oh un BTW, ja jūs izmantojat CPU-Z jūs Uzmanieties no ātruma RAM un veidu, RAM, skaita kā PC2300 vai DDR333 vai pasta ekrānuzņēmums un mēs jums pateiks, kas jums nepieciešams. Urravas Mana sistēma: Custom Built v1.2
|
|
| |||
| |||
| Yeah Man bija viņam to pārbaudīt RAM vakar nozīmīgās un rezultātiem: http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_ae49.jpg http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_636b.jpg |
|
| |||
| |||
| Lielisks! Get that 1GB nūju un ka pietiks |
|
| |||
| |||
| Šķiet, ir labi, izskatās, ka jūs varat iet uz 2Gb. Neuztraucieties, ja tā saka, piemēram, 1.9Gb, jo jūsu kuģa grafikas mikroshēmu prasa zināmu prom =) Es būtu ļoti padomu jums 2Gb, ja jūs varat atļauties, ir dators ilgs daudz ilgāk attiecībā uz tās specs. Izšķiroša iesaka £ 22 spieķi, kas ir max DDR ātrumu, jums vajadzētu saņemt to. Atšķirība saglabāts lēnāku RAM ir niecīga. Visbeidzot, jūsu mātesplate atbalsta tikai 2Gb RAM. Vai nav kārdinājums nopirkt vairāk, jo tas var izraisīt dažas problēmas. 2 vienvietīgas 1Gb kartes ir fine =) |
|
| |||
| |||
| ja jūs tiešām uzskata, viss dators ir miris drīz. ja tās nav tik daudz, lai iegūtu vairāk RAM, tad iet uz to, bet viņš visu apsvērt tikai iegūt jaunu datoru? varbūt klēpjdators? Es domāju ddr1 tiešām ir lēns un dārgs. viņš dara kaut ko par datoru bez interneta? ja viņš doesn't tad papildus RAM būs labi. |
![]() |
|
| Bookmarks |