mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Cum se face upgrade de RAM & Procesor de Packard Bell, GA-8SIML [placa de baza]

Reply

Thread Tools
Old 11 ianuarie 2009, 12:04
Grupul de stat

Default Cum se face upgrade de RAM & Procesor de Packard Bell, GA-8SIML [placa de baza]

Salut,

Prietenul a fost dat un vechi sistem de la unchiul şi se doreşte să faceţi upgrade, am sugerat de modernizare - oarecum-cumpărare în totalitate de către un nou placa de bază, dar nu a spus el. Plăci de bază este un Packard Bell, GA-8SIML deci nevoie de RAM DDR & Nu am nici o idee despre un procesor pentru că bord (numai eu stiu ce am ajuns de la tata - el a construit nostru de calculatoare). El este în curs de desfăşurare XP pe 192MB RAM, cu un procesor Intel Celeron 2.8Ghz - de fapt, pe o scară de la 1-10 cât de rău este procesor? Vrei un procesor de actualizare fiind necesare sau RAM ar face? A nu se folosi de computer pentru mult, altele decât de a naviga pe Internet. Avem un procesor mai vechi în principalele noastre calculator (un AMD Sempron 3200 +) şi funcţionează bine.

Mulţumesc.
Old 11 ianuarie 2009, 13:28
Grupul de stat

Default Cum se face upgrade de RAM & Procesor de Packard Bell, GA-8SIML [placa de baza]

Max, procesorul ar trebui să fie bine pentru navigarea pe web. Un prieten de-al meu are un Celeron 1.7GHz lui calculator şi pot naviga pe internet bine. 1 GB de RAM va fi mai mult decât suficient pentru XP pentru a naviga pe web şi deschide mai multe ferestre de browser pe care este de max vă placa de bază se pot ocupa.

Cumpararea DDR RAM pot fi destul de pricey aceste zile, atât de a face unele cercetare înainte de a face o achiziţie! Asiguraţi-vă că este prea 266MHz! Dvs. acceptă numai că placa de bază.

* Sper ca el are dreptul de placa de bază *
Old 11 ianuarie 2009, 14:23
Grupul de donator

Aveţi posibilitatea să descărcaţi şi să rulaţi CPUID şi care vă va spune ce procesor se execută. Voi oferi un link la sfârşitul.

Cu toate acestea, cele mai mari producători de mare non upgradable calculatoare. IE: de procesor pe care o aveţi în calculator maxes afară de MoBo. Am găsit de asemenea cu Dell pe care le utiliza o proprietate MoBo astfel de caz şi că, chiar dacă am cumpărat un nou Mobo, nu ar încăpea în acest caz.

http://www.cpuid.com
Old 12 ianuarie 2009, 03:22
Grupul de donator

Pentru a fi sincer uitat de upgrade de procesor. Acesta va fi mai scump cu upgrade puţin o diferenţă semnificativă pentru utilizator. Vezi, de ceas de viteză nu este cât de repede procesorul rulează toate din timp. Este de maximă numărul de cicluri de ceas este capabil de pe fiecare secundă, astfel încât aveţi CPU este bine.

Cu toate acestea, memoria dumneavoastră are nevoie de modernizare. 256MB cu grafica scurgerea jos de pe ea nu este de ajuns. Download CPU-Z forma care se leagă de mai sus şi să vedem ce RAM aveţi deja şi lipi un stick 1GB inch

Oh şi BTW, atunci când sunt utilizaţi CPU-Z pe care-l căutaţi pentru viteza de RAM şi de tipul de RAM, ca număr de PC2300 sau DDR333, sau posta un ecran shot si ne va spune de ce ai nevoie.

Noroc

Sistemul meu: Custom Construit v1.2

Procesor (e):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Plăci de bază:
Asus P5PL2-E
Memorie RAM:
2 x 1GB DDR2 533Mhz PC4200
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7600GS 512MB
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Western Digital HDD 160GB sata
Optical Drive (e):
LG DVD-ROM 20x şi LiteOn DVD-RW
Cauza / PSU:
Cooler Master Cauza şi Antec PSU
Răcire:
2x Antec Ventilatoare
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (e):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Sistem de operare (e):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 12 ianuarie 2009, 04:06
Grupul de stat

Da, am avut-l face un control pentru RAM ieri pe vitală & rezultate:
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_ae49.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_636b.jpg
Old 12 ianuarie 2009, 04:16
Grupul de donator

Grandios!

Ia-1GB Stick şi că va fi destul de

Old 12 ianuarie 2009, 10:57
Grupul de stat

Pare a fi bine, se pare ca poti sa te duci la 2GB. Nu vă faceţi griji în cazul în care acesta spune ca 1.9Gb-vă, pentru că la bord grafică chip ia unele departe =) Mi-ar puternic sfaturi te 2GB, dacă îşi pot permite aceasta, înseamnă calculator va dura mult mai mult din punct de vedere al său specs.

Crucial recomandă £ 22 stick, care este de max DDR viteza, ar trebui să iau. Diferenţa salvat pe mai lent RAM este neglijabil.

În sfârşit, vă placa de bază suportă doar 2 GB de RAM. Nu fi tentat să cumpăraţi mai mult ca acest lucru ar putea duce la unele probleme. 2 single 1Gb tije ar trebui să fie bine =)
Old 12 ianuarie 2009, 13:15
Grupul de stat

dacă consideră că este adevărat, tot computerul va fi mort în curând. în cazul în care nu atât de mult pentru a obţine mai multe RAM apoi atunci du-te de ea, dar ti-a de la toate considera chiar achiziţie un calculator nou? poate un laptop? Adică ddr1 este foarte lent şi este costisitoare. el nu face nimic pe calculator in afara de internet? dacă el doesnt apoi extra RAM va fi bine.
Reply

Register

Marcaje