menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Ako upgradovať RAM & procesora Packard Bell GA-8SIML [základná doska]

Reply

Thread Tools
Old 11 január 2009, 12:04
Člen Skupina

Default Ako upgradovať RAM & procesora Packard Bell GA-8SIML [základná doska]

Nazdar,

Priateľ bol uvedený starý systém od strýka a chcú upgrade som navrhol modernizáciu - mierne-plne zakúpením novej doske, ale on povedal nie. Základná doska je GA-Packard Bell 8SIML tak DDR RAM Potrebná & nemám predstavu o procesor pre tento board (Ja viem len to, čo som dostala od môjho otca - vystavěl našich počítačov). Je to v súčasnosti beží XP na 192 megabajt RAM s procesorom Intel Celeron 2.8GHz - skutočne na stupnici 1-10, ako zlé je procesor? By procesor upgrade je potrebné, alebo by to RAM? On nepoužíva počítač pre mnoho iných, ako surfovať internet. Máme starší procesor v našom hlavnom počítači (jeden AMD Sempron 3200 +) & to funguje dobre.

Vďaka.
Old 11 január 2009, 13:28
Člen Skupina

Dobrý deň, procesor by mal byť dostatočné na surfovanie po webe. A kamarát má Celeron 1.7GHz a jeho počítač môže surfovať na internete len pokutu. 1GB RAM bude viac než dosť pre XP prechádzať web a otvoriť viac okien prehliadača, ktorý je max vaša základná doska zvládne.

Nákup DDR RAM môže byť dosť drahý týchto dňoch aj niektoré výskumné pred uskutočnením nákupu! Uistite sa, že je to 266MHz taky! Vaša základná doska podporuje iba to.

* Dúfa, že má právo doske *
Old 11 január 2009, 14:23
Darcu Skupina

Tu si môžete stiahnuť a spustiť CPUID a že vám povedia, aký procesor používate. Já vám poskytne odkaz na konci.

Avšak, väčšina veľkých výrobcov z veľkej časti nie sú aktualizovateľné počítačov. IE: procesor máte v počítači maxes z Mobo. Tiež som našiel s mojím Dell, ktoré používajú vlastné MOBO a také veci, že aj keď som kúpil nový Mobo, že by nebolo vhodné v danom prípade.

http://www.cpuid.com
Old 12 január 2009, 03:22
Darcu Skupina

Ak chcete byť úprimný zabudnúť procesor upgrade. To bude drahšie upgrade s najmenej významný rozdiel pre užívateľa. Pozri hodiny rýchlosť nie je ako rýchly procesor beží všetky času. Je to Maximálna počet hodín cykly je schopný takmer každý druhý, takže CPU ste je len dobre.

Avšak, pamäť potrebuje modernizáciu. 256megabajt s grafikou vyplavovanie z toho nie je dost. Prevziať CPU-Z podobe, že vyššie uvedený odkaz a pozrite sa, ako ste už RAM a nalepit 1gb držať palce

Oh, a btw, keď sa pomocou CPU-Z hľadáte pre rýchlosti ram a typ pamäte RAM, ako je počet PC2300 alebo DDR333, alebo po obrazovke výstrel a my vám povedia, čo budete potrebovať.

Na zdravie

Môj systém: Vlastné zástavba v1.2

Processor (s):
Duálny Inter Core E2160@3.02Ghz
Základná doska:
Asus P5PL2-E
Pamäť RAM:
2 x 1 GB DDR2 533MHz PC4200
Grafické karty (s):
NVidia GeForce 7600GS 512mb
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Western Digital 160gigabajt Sata HDD
Optická mechanika (s):
LG DVD-ROM LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case a Antec PSU
Chladenie:
2x Antec Fans
Sieť / Internet:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operačný systém (y):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 12 január 2009, 04:06
Člen Skupina

Jasne som mu urobiť kontrolu RAM včera na Rozhodujúci & výsledky:
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_ae49.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_636b.jpg
Old 12 január 2009, 04:16
Darcu Skupina

Veľký!

Získajte že 1GB držať a že bude dost

Old 12 január 2009, 10:57
Člen Skupina

Zdá sa, že je dobre, vyzerá sa môžete obrátiť na 2GB. Nerobte si starosti, ak sa hovorí, ako 1.9Gb pretože váš palubný trvá niekoľko grafických čipov preč =) bych silne poradenstvo dostanete 2GB, ak si to môžu dovoliť, znamená, že počítač bude trvať oveľa dlhšie, pokiaľ ide o jeho parametre.

Rozhodujúci odporúča 22 libier palicu, ktorá je max DDR rýchlosť, mali by ste si to. Rozdiel uložené na pomalšiu RAM je zanedbateľný.

Nakoniec, vaše základné doska podporuje iba 2GB RAM. Nebuďte pokušenie kúpiť viac, ak by to mohlo vyústiť v nejaké problémy. 2 jednolůžkové 1Gb palice by mala byť pokuta =)
Old 12 január 2009, 13:15
Člen Skupina

jestli naozaj zvážiť to, že celý počítač bude čoskoro mŕtvy. ak je jeho nie toľko, aby získali viac ram potom ísť za ňou, ale to mu vôbec považujú len dostať nový počítač? Možná notebooku? Mám na mysli DDR1 je naozaj pomalé a drahé. robí niečo na počítači mimo internet? keď potom doesnt extra ram bude v pohodě.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Packard Bell Easynote R1938 bezdrôtové pomoci gorevan Siete, Modemy & VoIP 3 25. mája 2008 14:34
Packard Bell Monitor TFT ashmehta Graphics Cards & Monitory 2 29. januára 2008 12:14
Koľko môžem upgradovať svoj súčasný procesor v základnej doske? xrix Procesory, základné dosky & RAM 2 23. január 2008 12:20
Packard Bell 2422 chrisc90 PC a herné konzoly 2 4. januára 2008 18:59
Packard Bell Lappys jeystone Notebooky, Mobily a PDA 2 7. mája 2007 07:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.