мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Како надоградити РАМ & Процесор од Пацкард Белл ГА-8СИМЛ [матичне плоче]

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. Мар 2009, 12:04
Мембер Гроуп

Default Како надоградити РАМ & Процесор од Пацкард Белл ГА-8СИМЛ [матичне плоче]

Здраво,

Дечко је добио стари систем од стрица и желе надоградити, ЈА предложен ал̌урирате - нешто-потпуно се куповином нове матичне плоче, али он је рекао не. Матична плоча је ГА-Пацкард Белл 8СИМЛ ДДР РАМ-а тако да је потребно и немам појма о процесор за тај пансион (само ја знам шта сам стечен из мог тату - он је изграђен нашим рачунарима). Он се тренутно изводи КСП на 192МБ РАМ-а са Интел Целерон 2.8Гхз процесор - заправо, на скали од 1-10 како је лош процесор? Бисте процесор који је потребно надоградити или би РАМ учинити? Он не користи рачунар за много, осим да сурф Интернетом. Имамо старију процесор у нашем главном рачунару (један АМД Семпрон 3200 +) и то ради добро.

Хвала.
Old 11. Мар 2009, 13:28
Мембер Гроуп

Default Како надоградити РАМ & Процесор од Пацкард Белл ГА-8СИМЛ [матичне плоче]

Бок, процесор би требао бити у реду за сурфовање уеб. А мој пријатељ има Целерон 1.7ГХз и његов рачунар може сурфати Интернетом, сасвим у реду. 1ГБ РАМ-а ће бити више него довољно за КСП за прегледање уеб-броусер и отворити више прозора, која је макс ваше матичне плоче може носити.

Купујете ДДР РАМ-а може бити прилично прицеы ових дана па до неких истраживања пре доношења куповине! Уверите се да је 266МХз превише! Своју матичну плочу која подржава само.

* Нада он има право матичне плоче *
Old 11. Мар 2009, 14:23
Донаторска Група

Можете преузети и покренути ЦПУИД и да ће ти рећи шта процесора имате. Ја ћу дати линк на крају.

Међутим, већина великих произвођача рачунара, углавном без упградабле. ИЕ: процесора имате у рачунару максес из МоБо. Такође сам пронашао са мојим Делл да користите и власнички МоБо случај такав да, чак и ако сам купио нови Мобо, не би стати у случају.

хттп://ууу.цпуид.цом
Old 12. Мар 2009, 03:22
Донаторска Група

Да будем искрен Заборавите процесор надоградњу. Ово ће бити скупљи упграде са најмање значајна разлика се кориснику. Гле, цлоцк спеед није како брзо ЦПУ тече све време. То је максимална број циклуса такта да је способан искључити сваки други, тако да имате ЦПУ је сасвим у реду.

Међутим, ваше меморије не треба надоградњу. Графика са 256МБ испирање офф то није довољно. Преузми ЦПУ-З образац који линк изнад и погледајте шта сте већ РАМ и прилијепити 1ГБ стицк ин

Ох и БТУ, када користите ЦПУ-З сте хандсоме вањска страна за брзину РАМ-а и тип РАМ-а, као што су број ПЦ2300 или ДДР333 или поштом сцреен схот и ми ћемо вам рећи што вам је потребно.

Живели

Мы Сыстем: Прилагођени Буилт в1.2

Процесор (и):
Интер Дуал Цоре Е2160@3.02Гхз
Матичне плоче:
Асус П5ПЛ2-Е
РАМ меморија:
2 кс 1ГБ ДДР2 533Мхз ПЦ4200
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7600ГС 512МБ
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Уестерн Дигитал 160ГБ ХДД Сата
Оптички погон (е):
ЛГ ДВД-РОМ и ЛитеОн 20кс ДВД-РУ
Цасе / псу:
Мастер и фрижидери Цасе Антец псу
Хлађење:
2кс Антец Обожаватељи
Нетуорк / Интернет:
БТ Броадбанд
Монитор (е):
Самсунг СынцМастер 931цу 19 "
Оперативни систем (е):
КСП Про, Виста Ултимате, Убунту
Old 12. Мар 2009, 04:06
Мембер Гроуп

Да сам га направити проверити РАМ јучер на критичан и резултати:
хттп://и4.пхотобуцкет.цом/албумс/ы14..._Дата_ае49.јпг
хттп://и4.пхотобуцкет.цом/албумс/ы14..._Дата_636б.јпг
Old 12. Мар 2009, 04:16
Донаторска Група

Велик!

Гет да 1ГБ Стицк и да ће бити довољно

Old 12. Мар 2009, 10:57
Мембер Гроуп

Чини се да је добра, изгледа, можете отићи до 2ГБ. Не брините ако се говори као 1.9Гб јер ваш онбоард графичка чипа траје неких далеко =) Ја бих јако 2ГБ те добити савет, ако си можете приуштити то, значи да је рачунар ће трајати много дуже у смислу наочаре.

Пресудно препоручује да £ 22 стицк који је макс брзина ДДР, требали добити тај. Разлика спрема на спорији РАМ је занемарив.

На крају, ваша матична плоча подржава само 2ГБ РАМ-а. Немој бити у искушењу да купе више, јер то би могло да доведе до неких проблема. 2 једнокреветне 1ГБ штапови треба бити фино =)
Old 12. Мар 2009, 13:15
Мембер Гроуп

ако стварно Сматрам, цео рачунара ускоро ће бити мртав. ако је његов не толико да би добили више РАМ-а онда ићи на то, али је он уопште да разматра само узимајући нов рачунар? можда лаптоп? Мислим ддр1 је стварно споро и скупо. Он не чинити ништа на рачунару Осим интернета? ако је онда се додатни овна ће бити у реду.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Пацкард Белл Еасыноте Р1938 бел̌ичне помоћ гореван Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 25 мај 2008 14:34
Пацкард Белл ТФТ Монитор асхмехта Грапхицс Цардс & Мониторс 2 29 јануар 2008 12:14
Колико могу надоградити свој постојећи процесор у матичну плочу? ксрикс ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 2 23 јануар 2008 12:20
Пацкард Белл 2422 цхрисц90 ПЦ & конзоле Игре 2 4 јануар 2008 18:59
Пацкард Белл Лаппыс јеыстоне Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 7 мај 2007 07:24
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц