az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Nasıl 8SIML [anakart] RAM ve İşlemci Packard Bell GA ve yükseltme

Reply

Konu Araçları
Old 11 Ocak 2009, 12:04
Üye Grubu

Default Nasıl 8SIML [anakart] RAM ve İşlemci Packard Bell GA ve yükseltme

Merhaba,

Erkek arkadaşım ve amcam eski bir sistem verildi yükseltmek isteyen, I önerdi - biraz tam yeni bir anakart satın alarak yükseltme ama hayır dedi. Anakart bir Packard Bell GA-8SIML DDR RAM çok gerekli ve bu yönetim kurulu için bir işlemci hakkında hiçbir fikrim yok (Sadece Babamı ne kazanılmış ettik biliyorum - bizim bilgisayarlarda dahili) olduğunu. Halen 192MB RAM bir Intel Celeron 2.8GHz işlemci ile XP çalıştıran's - 1-10 ne kötü bir ölçek gerçekten üzerindeki işlemci nedir? Bir işlemci yükseltme misiniz veya gerekli olan RAM yapardın? O kadar internet'te sörf için dışında bilgisayar kullanmaz. Biz ana bilgisayarda eski bir işlemci var (bir AMD Sempron 3200 +) ve iyi çalışır.

Teşekkürler.
Old 11 Ocak 2009, 13:28
Üye Grubu

Merhaba, işlemci iyi web sörf için olmalıdır. Bir arkadaşım gezinebilmeniz internet iyi bir 1.7GHz Celeron ve onun bilgisayarı var. 1GB RAM daha yeterli XP için daha olan anakart kullanmanın en fazla internet ve açık çoklu tarayıcı pencerelerini göz atmak olacaktır.

Alış DDR RAM oldukça bu günlerde böyle bir satın alma işlemi yapmadan önce biraz araştırma yapmak pahalı olabilir! Çok 266MHz çok emin! Senin anakart sadece destekler.

O * doğru anakart vardır * Hopes
Old 11 Ocak 2009, 14:23
Bağış Grubu

Indirmek ve CPUID çalıştırın ve CPU ne çalışan belirtilir. Ben sonunda bir bağlantı sağlayacağız.

Ancak, en büyük üreticilerin büyük oranda sigara upgradable bilgisayarlar. IE: size MoBo dışarı bilgisayar maxes sahip işlemci. Ben de Dell ile bir özel MoBo ve böyle bir durumda bile yeni bir Mobo satın aldıkları, bu durumda uygun değildir kullanmak bulundu.

http://www.cpuid.com
Old 12 Ocak 2009, 03:22
Bağış Grubu

İşlemci yükseltme hakkında unutur dürüst olmak. Bu kullanıcı için en önemli farkı daha pahalı yükseltme olacaktır. Bak, saat hızı ne kadar hızlı CPU her zaman çalışır değil. Bu da maksimum Sadece iyi her ikinci kapalı kapasitede saat çevrimi sayısı, bu nedenle CPU var.

Ancak, bellek yükseltme ihtiyacı yapar. 256MB grafik bu yeterli değildir kapalı leaching ile. İndir CPU-Z, bağlantısı yukarıdaki formu ve zaten var ve 1GB in çubuk sopa RAM bakın

Oh and BTW, zaman CPU-Z kullanıyorsanız size RAM hız ve bellek türünü PC2300 veya DDR333 veya bir ekran çekim sonrası gibi numara için arıyorsanız, size ihtiyacınız olanı size haber verecektir.

Peynir

Benim Sistemi: Özel v1.2 Dahili

İşlemci (ler):
Inter Çift Çekirdekli E2160@3.02Ghz
Anakart:
Asus P5PL2-E
RAM hafıza:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7600GS 512MB
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Western Digital 160GB Sata HDD
Optik Sürücü (ler):
LG DVD-ROM ve LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Soğutucu Ana Gövde ve antec PSU
Soğutma:
2x antec Fanlar
Ağ Bağlantısı / İnternet:
BT broadband
Monitör (ler):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 12 Ocak 2009, 04:06
Üye Grubu

Evet onu dün RAM için bir kontrol ederim vardı Crucial ve sonuçları:
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_ae49.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_636b.jpg
Old 12 Ocak 2009, 04:16
Bağış Grubu

Büyük!

Bu 1GB sopa alın ve yeterli olacaktır

Old 12 Ocak 2009, 10:57
Üye Grubu

Gibi 2Gb gidebilirsiniz iyi Seems to be, görünüyor. Çünkü Teknede grafik çipi bazı uzaklıktadır eğer göze gelen 2Gb almak =) ben de çok tavsiye alır, bilgisayar çok daha uzun ve özellikleri açısından son anlamına gelir eğer 1.9Gb gibi söylüyor endişelenmeyin.

Önemli olduğu £ 22 sopa olan maksimum DDR hızı önerir, siz almalısınız ki. Fark yavaş RAM kayıtlı gözardı edilebilir.

Son olarak, anakartınızın sadece 2Gb RAM destekler. Bu bazı sorunlara neden olabilir daha fazla satın almak ayartmıştı olmayın. 2 tek 1GB sopalarla =) sorun olmaz
Old 12 Ocak 2009, 13:15
Üye Grubu

Eğer gerçekten düşünün, tüm bilgisayar yakında ölmüş olacak. onun bu kadar eğer daha fazla bellek elde etmek için bunu yapmak ama hiç yaptı yeni bir bilgisayar almak düşünün? belki bir dizüstü? I ddr1 demek gerçekten pahalı ve yavaş. o İnternet dışında bilgisayarda bir şey yapar? Eğer sonra ekstra RAM iyi olacak doesnt.
Reply

Register

Bookmarks