менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Як оновити RAM & Процесор Packard Bell GA-8SIML [материнська плата]

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 січня 2009, 12:04
Член групи

Default Як оновити RAM & Процесор Packard Bell GA-8SIML [материнська плата]

Привіт,

Boyfriend була стара система з дядьком і бажають оновити операційну систему, я запропонував, модернізація - дещо по-повної покупки нової материнської плати, але він нічого не сказав. Плата Packard Bell GA-8SIML таким DDR RAM & необхідності я поняття не маю, про процесор, що на борту (я тільки знаю, що я отримав від мого батька - він побудував наші комп'ютери). Зараз він працює на XP 192 Мб оперативної пам'яті з Intel Celeron 2.8Ghz процесор - насправді за шкалою 1-10 Наскільки це погано процесор? Чи буде оновлення процесора є необхідними або ж ОЗУ робити? Він не користується комп'ютером багато що інше, ніж до пошуку Інтернет. Ми дорослі процесора в наш основний комп'ютер (AMD Sempron 3200 +) & він працює добре.

Спасибо.
Old 11 січня 2009, 13:28
Член групи

Привіт, процесор має бути штраф за веб-серфінг. Мій друг Celeron 1.7GHz і його комп'ютер може подорожувати по Інтернету тільки штрафом. 1 Гб оперативної пам'яті буде більш ніж достатньо для XP переглядати веб-сторінки і відкривати декілька вікон браузера, який є Макс ваша материнська плата може впоратися.

Покупки DDR RAM може бути досить дорогою в ці дні так що деякі дослідження перед покупкою! Переконайтеся, що він занадто 266 МГц! Ваша материнська плата підтримує тільки що.

* Сподівається, що він має право платі *
Old 11 січня 2009, 14:23
Донор групи

Ви можете завантажити та запустити CPUID і що скаже тобі, що процесор ви використовуєте. Я наведу посилання на кінці.

Тим не менше, більшість великих виробників здебільшого не оновлені комп'ютери. IE: процесор у вас в комп'ютері вичерпаний з материнська плата. Я також виявив, з моєї Dell, що вони використовують власні MoBo і такий випадок, що навіть якщо б я купив новий Mobo, вона не помістився б у цій справі.

http://www.cpuid.com
Old 12 січня 2009, 03:22
Донор групи

Щоб бути чесним забувати про процесор оновлення. Це буде дорожче, оновлення з найменш значна різниця для користувача. Дивіться, тактова частота не є, як швидко процесор працює весь час. Це максимальна число тактів він здатний від кожного друга, так що процесор у вас просто штраф.

Тим не менш, ваша пам'ять потребує оновлення. 256MB з графікою вилуговування що відходять від нього не достатньо. Download CPU-Z формі, що вище посилання і подивіться, що ОЗУ ви вже і пряника 1GB Stick дюйма

Та й до речі, якщо ви використовуєте CPU-Z ви дивлячись на швидкість оперативної пам'яті і типом пам'яті, числа, як PC2300 або DDR333, або опублікувати знімок екрану, і ми розповімо вам, що вам потрібно.

Ура

Моя система: Custom Built v1.2

Процесор (и):
Інтер Dual Core E2160@3.02Ghz
Материнська плата:
Asus P5PL2-E
ОЗУ:
2 X 1GB DDR2 533MHz PC4200
Графічна карта (и):
Nvidia GeForce 7600GS 512MB
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Western Digital 160Gb SATA HDD
Оптичний привід (и):
LG DVD-Rom і LiteOn 20x DVD-RW
Діло / PSU:
Cooler Master Корпус і БП Antec
Охолодження:
2x Antec вентилятори
Мережі / Інтернет:
BT Broadband
Монітор (и):
Samsung SyncMaster 931CW 19 "
Операційна система (и):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 12 січня 2009, 04:06
Член групи

Та я його робити перевірку ОЗУ вчора з найважливіших & результатів:
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_ae49.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y14..._Data_636b.jpg
Old 12 січня 2009, 04:16
Донор групи

Великий!

Отримайте, що 1GB палицею і цього буде достатньо

Old 12 січня 2009, 10:57
Член групи

Здається, добре, виглядає ви можете піти до 2 Гб. Чи не турбуйтеся, якщо він говорить, як 1.9Gb тому що ваша інтегрованих графічних чіпів займає деякий гостях =) я б сильно ви отримаєте поради 2Gb, якщо ви можете собі це дозволити, означає, що комп'ютер буде тривати набагато довше за своїм специфікаціям.

Crucial рекомендує £ 22 палицею, яка є максимальної швидкості DDR, ви повинні отримати це. Різниця зберігається на повільний ОЗУ є незначною.

Нарешті, ваша материнська плата підтримує тільки 2 Гб ОЗУ. Не піддавайтеся спокусі купити більше, оскільки це може привести до деяких проблем. 2 односпальні 1Gb палички має бути нормально =)
Old 12 січня 2009, 13:15
Член групи

Якщо ви дійсно вважаю, весь комп'ютер буде мертвим найближчим часом. якщо його не стільки, щоб отримати більше ОЗУ потім піти на це, але він хоча всі вважають просто отримати новий комп'ютер? Може бути, ноутбук? Я маю на увазі ddr1 є дуже повільним і дорогим. він робить що-небудь на комп'ютері, крім інтернету? якщо він doesn't то додаткові баран буде добре.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Packard Bell EasyNote R1938 бездротових допомогу gorevan Мережа, Модеми & VoIP 3 25 травня 2008 14:34
Packard Bell TFT монітор ashmehta Графічні карти & Монітори 2 29 січня 2008 12:14
Скільки я можу оновленням процесора існуючі в моїй материнській платі? xrix Процесори, материнські плати RAM & 2 23 січня 2008 12:20
Packard Bell 2422 chrisc90 PC & консоль Gaming 2 4 січня 2008 18:59
Packard Bell Lappys jeystone Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 7 травня 2007 07:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.