![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имам някои PC-6400 800MHZ RAM текат в двойна канал готовност.
Въпреки това, когато се отвори CPU-Z, за всеки жезъла на RAM той казва Макс лента е 400MHZ. Наистина, това трябва да бъде 800MHZ? Сигурен съм, че той е бил 800 в миналото! Някакви идеи как да го промените? Никога не прави ANY overclocking преди! Моята система: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
която би могла да бъде, защото това е DDR2, така че на практика това е удвояване на честота (от 400MHz на 800MHz)
|
|||
|
|||
|
Аз бях с впечатлението, че всеки трябва да има стик 800MHZ лента. Аз съм се чудех дали има функция за mobo с превръща го, когато той не е всичко необходимо. Подобно на speedstep на Core 2 Duo процесори.
|
|
|
|||
|
|||
|
Те не са и двете 800MHz, защото това е DDR2, което означава, че има 2 часовници за всяко реално часовник. Основно, това часовници при всяка промяна на състоянието (високо или ниско), като в същото време DDR1 само часовници във всяка друга държава (всеки път, когато тя е висока, или всеки път, когато тя отива ниско) така, въпреки че тя е действително часовник на 400MHz, тя ще clocking се два пъти за всяка действителна часовник, който ви дава 800MHz. За повече информация, както и възможно по-добро обяснение опитайте четене тази страница.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
няма значение така или иначе. Никой, а тези с (overclocked) Wolfdales ще удари над 400mhz на FSB.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|