![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám PC-6400 800MHz RAM běží v duálním režimu kanálu.
Nicméně, když jsem otevřela CPU-Z, a to pro každou hůl RAM to říká max. šířka pásma je 400MHz. Jistě by to mělo být 800MHz? Jsem si jistý, že to bylo 800 v minulosti! Jakékoliv nápady, jak to změnit? Nikdy udělat před JAKÝMKOLI přetaktování! Můj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| že by mohlo být, protože je to DDR2, takže ve skutečnosti je to zdvojnásobením frekvence (z 400MHz na 800MHz)
| |||
| |||
| Byl jsem v dojmu, že každá hůl musí mít šířku pásma 800MHz. Já jsem přemýšlela, zda existuje funkce na mobo se stáčí dolů, když to není vše potřebné. Stejně jako SpeedStep pro Core 2 Duo procesory. |
|
| |||
| |||
| Ty mají 800MHz, protože je to DDR2, což znamená, že pro každé 2 hodiny reálného času. zásadě, že hodiny na každé změně stavu (vysoké nebo nízké), zatímco DDR1 pouze hodiny na všech ostatních státních (pokaždé, když to jde vysoká, nebo kdykoli to jde nízký), takže i přesto, že má skutečné hodiny 400MHz, bude stopování se dvakrát za každé skutečné hodinami, která vám 800MHz. Pro více info a možná lepší vysvětlení zkuste čtení Tato stránka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nezáleží na tom stejně. Nikdo, ale ty se (overclocked) Wolfdales se chystá udeřit na více než 400MHz FSB.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|