![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω κάποια PC-6400 800MHz RAM τρέχει στο κανάλι διπλή λειτουργία.
Ωστόσο, όταν θα ανοίξουν CPU-Z, για κάθε ραβδί της μνήμης RAM που λέει το μέγιστο εύρος ζώνης 400MHz. Σίγουρα αυτό θα πρέπει να είναι 800MHz; Είμαι σίγουρος ότι ήταν 800 κατά το παρελθόν! Κάθε ιδέες πώς να το αλλάξετε; Ποτέ μην γίνει πριν από κάθε overclocking! Το σύστημά μου: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ότι μπορεί να είναι γιατί είναι DDR2, οπότε στην ουσία είναι ο διπλασιασμός της συχνότητας (από 400MHz έως 800MHz)
| |||
| |||
| Είχα την εντύπωση ότι κάθε stick θα πρέπει να έχει εύρος ζώνης 800MHz. Είμαι αναρωτιούνται αν υπάρχει μια λειτουργία για την mobo με στροφές κάτω όταν δεν είναι όλα αναγκαία. Όπως και το SpeedStep για επεξεργαστές Core 2 Duo. |
|
| |||
| |||
| Θα κάνουμε και τα δύο έχουν 800MHz, γιατί είναι DDR2 που σημαίνει ότι έχει 2 ρολόγια για κάθε πραγματικό ρολόι. Βασικά, ρολόγια σε κάθε αλλαγή της κατάστασης (υψηλή ή χαμηλή), ενώ DDR1 μόνο ρολόγια σε κάθε άλλο κράτος (κάθε φορά που πηγαίνει υψηλή, ή κάθε φορά που πηγαίνει χαμηλή), ώστε ακόμη και αν έχει μια πραγματική ωρολογιακή των 400MHz, θα χρονισμό για να είναι δύο φορές για κάθε πραγματικό ρολόι, δίνοντας σας 800MHz. Για περισσότερες πληροφορίες, και η καλύτερη δυνατή εξήγηση προσπαθήσουμε ανάγνωση αυτή τη σελίδα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς. Κανείς δεν με εκείνους αλλά (overclocked) Wolfdales πρόκειται να χτυπήσει πάνω από 400MHz για την FSB.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|