![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Imam neki PC-6400 RAM 800MHZ dual kanala izvodi u modu.
Međutim, kada sam otvoriti CPU-Z, za svaki štap RAM ga govori max bandwith je 400. Taj bi trebao biti 800MHZ? Siguran sam da je bilo 800 u prošlosti! Bilo koji ideja kako to promijeniti? Nikada nemojte uraditi BILO KOJE overclocking prije! My System: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
koja bi mogla biti jer je DDR2, tako na snazi je udvostručenje frekvencije (od 400 do 800MHz)
|
|||
|
|||
|
Bio sam pod dojam da svaki stick trebala bi imati 800MHZ bandwith. Ja sam zadivljen ako ima funkciju na mobo sa pretvara ga kada to nije sve potrebno. Poput speedstep na Core 2 Duo procesora.
|
|
|
|||
|
|||
|
Oni to imaju 800MHz, jer DDR2 što znači da se sastoji od 2 sata za svaki sat u stvarnom. u osnovi, to satove za svaku promjenu države (visoka ili niska), dok je samo DDR1 satove na svim drugim državnim (svaki put kad ide visoka, ili svaki put kad ide nisko), pa čak i da ima stvarnu takta od 400, onda će takta biti dva puta za svaki stvarni sat, dajući vam 800MHz. Za više informacija, i moguće bolje objašnjenje pokušajte čitanja ovu stranicu.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
svejedno anyway. Nitko osim onih sa (overclocked) Wolfdales će pogoditi na preko 400 FSB.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|