![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Van PC-6400 800MHz RAM futó kétcsatornás módban.
Azonban, amikor megnyitják a CPU-Z, az egyes Stick RAM azt mondja a max sávszélesség 400MHz. Biztos, hogy ezt kell 800MHz? Biztos vagyok benne, hogy 800 volt a múlt! Van ötleted, hogyan lehet megváltoztatni? Soha nem történik ANY overclocking előtt! My System: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hogy lehet, mert a DDR2, így gyakorlatilag ez megduplázásával gyakorisága (a 400MHz a 800MHz)
|
|||
|
|||
|
Én voltam az a benyomása, hogy minden bot kell 800MHz sávszélességet. Én vagyok kíváncsi, hogy van-funkciót a mobo együtt fordul le, ha nem az összes szükséges. Mint a SpeedStep a Core 2 Duo processzorokat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mégis mindkettő 800MHz, mert a DDR2, ami azt jelenti, hogy 2 óra minden igazi óra. Alapvetően ez az órákat minden változik az állami (magas vagy alacsony), míg a DDR1 csak órák minden más állami (minden alkalommal, amikor is nagy, vagy minden alkalommal, amikor is az alacsony), hogy bár a tényleges órája 400MHz, akkor clocking kétszer kell minden tényleges óra, így 800MHz. További információk, és a lehetséges egy jobb magyarázatot próbálja olvasatban Ezen az oldalon.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nem számít, egyébként. Csak azok a (overclocked) Wolfdales fogja eltalálni mint a 400MHz FSB.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|