![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
יש לי כמה PC-6400 800MHZ זיכרון RAM לפעול במצב ערוץ כפול.
עם זאת, כאשר אני פותח את CPU-Z, עבור כל מקל של זיכרון RAM זה אומר את מקסימום רוחב הפס הוא 400MHZ. בוודאי 800MHZ זה אמור להיות? אני בטוח שזה היה 800 בעבר! יש לך רעיונות איך לשנות את זה? לעולם לא נעשה כל overclocking לפני! המערכת שלי: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
כי יכול להיות כי זה DDR2, אז למעשה היא כפילה את התדירות (מ 400MHz ל 800MHz)
|
|||
|
|||
|
הייתי תחת הרושם כי כל המקל צריך 800MHZ רוחב פס. אני תוהה אם יש פונקציה על mobo עם הופכת אותו כאשר הוא לא כל צורך. כמו speedstep על מעבדי Core 2 Duo.
|
|
|
|||
|
|||
|
הם עושים לשניהם 800MHz, כי זה DDR2 כלומר יש לו 2 שעונים לכל שעון אמיתי. בעצם, זה שעונים בכל שינוי של המדינה (גבוה או נמוך), בעוד ש DDR1 רק שעונים בכל מדינה אחרת (בכל פעם שהוא מגיע גבוה, או בכל פעם שהוא הולך נמוך), כך גם אם בפועל יש לו שעון של 400MHz, זה יהיה להיות clocking פעמיים בפועל עבור כל השעון, מתן 800MHz. לקבלת מידע, וכן הסבר אפשרי טוב יותר נסה לקרוא בדף זה.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
זה לא משנה בכל מקרה. אבל אף אחד לא עם אלה (overclocked) Wolfdales הולך להכות מעל 400mhz על FSB.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|