![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš kai PC-6400 800MHZ RAM veikia Dual Channel režimu.
Tačiau, kai aš atverti CPU-Z, kiekvienai atminties kortelę ji sako max pralaidumo 400MHZ. Žinoma, tai turėtų būti 800MHZ? Aš tikiu, kad ji buvo 800 praeityje! Any ideas, kaip ją pakeisti? Niekada padaryti bet prieš įsijungimas! Mano sistema: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kad gali būti, nes jis DDR2, todėl iš esmės tai dvigubai dažnį (nuo 400 MHz iki 800 MHz)
| |||
| |||
| Aš pagal įspūdis, kad kiekviena kortelė turi turėti 800MHZ pralaidumo. Man įdomu, jei yra ant MOBO su funkcija paverčia jį žemyn, kai ji dar ne viskas reikalinga. Kaip dėl SpeedStep Core 2 Duo procesoriai. |
|
| |||
| |||
| Jie abu yra 800MHz, nes jis DDR2 tai reiškia, kad turi 2 laikrodžiai kiekvieną Real Clock. Iš esmės, tai laikrodis prie kiekvienos valstybės kaita (didelės arba mažos), o DDR1 tik laikrodžiai ne kas kitas valstybės (kiekvieną kartą ji važiuoja didelė arba kiekvieną kartą, kai jis patenka mažai), kad nors jis tikrasis laikrodžio 400MHz, jis bus būti Clocking du kartus už kiekvieną faktinę laikrodis, suteikiantis jums 800MHz. For more info, ir galima geriau paaiškinti pabandyti skaityti Šiame puslapyje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| it doesn't matter anyway. Niekas bet tie su (Overclocked) Wolfdales ruošiasi smogti daugiau apie FSB 400MHz.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klausimas apie Far Cry 2 | hitman0042 | PC & konsolės Žaidimai | 12 | 14 gruodis 2008 21:20 |
| Ram Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Lapkritis 26, 2008 11:59 |
| Tiesiog klausimas (Apie Mano PC) | PC WhizzKid | General Hardware Chat | 9 | 6 gruodis 2007 15:08 |
| Kitas RAM klausimą! | sturo | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 10 spalis 2007 09:58 |
| Klausimas Please help> _ < | Ria | General Hardware Chat | 3 | Balandis 10, 2007 12:58 |
| Temos įrankiai | |
| |