![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Man ir daži PC-6400 800MHZ RAM darbojas divu kanālu režīmā.
Tomēr, ja es atvērtu CPU-Z, par katru nūju RAM ir teikts max joslas platums ir 400MHZ. Protams tas būtu 800MHZ? Es esmu pārliecināts, ka tas bija 800, kas iepriekš! Jebkuras idejas, kā to mainīt? Nekad nav veikts ANY overclocking pirms! Mana sistēma: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
kas varētu būt tāpēc, ka tas ir DDR2, tā faktiski tas ir divreiz frekvenci (no 400mhz uz 800MHz)
|
|||
|
|||
|
Man bija iespaids, ka katram stick būtu 800MHZ joslas platumu. Es domāju, ja ir funkciju MOBO ar apgriezienu to uz leju, ja tas vēl nav viss vajadzīgs. Tāpat SpeedStep par Core 2 Duo procesoriem.
|
|
|
|||
|
|||
|
Viņi abi ir 800MHz, jo tas ir DDR2, kas nozīmē, ka tas ir 2 pulksteņus par katru reālu pulksteni. Būtībā tas pulksteņus pie katras izmaiņas valsts (augsts vai zems), bet DDR1 tikai pulksteņus ar jebkuru citu valsti (katru reizi, kad tas nonāk liels, vai ikreiz, kad tas iet zems), pat ja tā ir faktiski pulkstenis 400MHz, tas būt clocking divas reizes par katru faktisko pulksteni, sniedzot jums 800MHz. Lai iegūtu vairāk informācijas, un, iespējams labāks skaidrojums izmēģināt lasījumā Šajā lapā.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
tas nav svarīgi anyway. Neviens taču tās ar (overclocked) Wolfdales gatavojas hit virs 400mhz uz FSB.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|