![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am niste PC-6400 800MHZ RAM rulează în modul dual canal.
Cu toate acestea, când am deschis până CPU-Z, pentru fiecare bucată de RAM se spune de max lăţime de bandă este 400MHz. Desigur, aceasta ar trebui să fie 800MHZ? Sunt sigur că a fost de 800 în trecut! Orice idei cum sa-l schimbi? N-am făcut înainte de overclocking ORICE!!! Sistemul meu: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| care ar putea fi pentru ca este DDR2, atât în vigoare este dublare a frecvenţei (de la 400MHz la 800MHz)
| |||
| |||
| Am avut impresia că fiecare ar trebui să aibă 800MHZ stick de latime de banda. Ma intrebam daca nu este o funcţie de pe mobo cu transformă-l în jos, atunci când nu este nevoie de toate. Ca SpeedStep pe procesoare Core 2 Duo. |
|
| |||
| |||
| Fac ambele au 800MHz, DDR2 pentru ca este ceea ce înseamnă că are 2 ceasuri pentru fiecare ceas real. Practic, aceasta ceasuri la fiecare schimbare de stat (mare sau mică), în timp ce DDR1 numai ceasuri la orice alt stat (de fiecare dată când aceasta se inalta, sau de fiecare dată când merge mici), astfel încât, chiar dacă aceasta are o concentraţie de ceas de 400MHz, se va pontare fi de două ori pentru fiecare ceas real, oferindu-vă 800MHz. Pentru mai multe informaţii, şi, eventual, o mai bună explicaţie încercaţi lectură aceasta pagina. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nu conteaza, oricum. Nimeni, dar cele cu (overclocked) Wolfdales se întâmplă la lovit peste 400MHz pe FSB.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |