![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám PC-6400 800MHz RAM beží v duálnom režime kanála.
Avšak, keď som otvorila CPU-Z, a to pre každú palicu RAM to hovorí max šírka pásma je 400MHz. Iste by to malo byť 800MHz? Som si istý, že to bolo 800 v minulosti! Akékoľvek nápady, ako to zmeniť? Nikdy urobiť pred AKÝMKOĽVEK přetaktování! Môj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| že by mohlo byť, pretože je to DDR2, takže v skutočnosti je to zdvojnásobením frekvencie (z 400MHz na 800MHz)
| |||
| |||
| Bol som v dojme, že každá palica musí mať šírku pásma 800MHz. Já jsem přemýšlela, či existuje funkcia na Mobo sa stáča smerom nadol, keď to nie je všetko potrebné. Rovnako ako SpeedStep pre Core 2 Duo procesory. |
|
| |||
| |||
| Tie majú 800MHz, pretože je to DDR2, čo znamená, že pre každé 2 hodiny reálneho času. zásade, že hodiny na každej zmene stavu (vysoké alebo nízke), zatiaľ čo DDR1 iba hodiny na všetkých ostatných štátnych (zakaždým, keď to ide vysoká, alebo kedykoľvek to ide nízky), takže aj napriek tomu, že má skutočné hodiny 400MHz, bude stopovanie sa dvakrát za každé skutočné hodinami, ktorá vám 800MHz. Pre viac info a možno lepšie vysvetlenie skúste čítanie Táto stránka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nezáleží na tom rovnako. Nikto, ale ty sa (overclocked) Wolfdales sa chystá udrieť na viac ako 400MHz FSB.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Otázka o Ďalekom Cry 2 | hitman0042 | PC a herné konzoly | 12 | 14. decembra 2008 21:20 |
| Ram Otázka | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 26. novembra 2008 11:59 |
| Len otázka (O My PC) | PC WhizzKid | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 6. December 2007 15:08 |
| Ďalším RAM otázka! | stura | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 10. októbra 2007 09:58 |
| Otázka prosím pomôžte> _ < | Ria | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 10. apríla 2007 12:58 |
| Thread Tools | |
| |