![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам неки ПЦ-6400 РАМ 800МХЗ дуал канала изводи у моду.
Међутим, када сам отворити ЦПУ-З, за сваки штап РАМ га говори макс бандуитх је 400. Тај би требао бити 800МХЗ? Сигуран сам да је било 800 у прошлости! Било који идеја како то променити? Никада немојте урадити БИЛО КОЈЕ Оверцлоцкинг пре! Мы Сыстем: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| која би могла бити јер је ДДР2, тако на снази је удвостручење фреквенције (од 400 до 800МХз)
| |||
| |||
| Био сам под утисак да сваки стицк требало би да има 800МХЗ бандуитх. Ја сам задивљен ако има функцију на мобо са претвара га када то није све потребно. Сличан спеедстеп на Цоре 2 Дуо процесора. |
|
| |||
| |||
| Они то имају 800МХз, јер ДДР2 што значи да се састоји од 2 сата за сваки сат у реалном. у основи, то часове за сваку промену државе (висока или ниска), док је само ДДР1 сатове на свим другим државним (сваки пут кад иде висока, или сваки пут кад иде ниско), па чак и да има стварну такта од 400, онда ће такта бити два пута за сваки стварни сат, дајући вам 800МХз. За више информација, и могуће боље објашњење покушајте читања ову страницу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| свеједно Аныуаы. Нико осим оних са (оверцлоцкед) Уолфдалес ће погодити на преко 400 ФСБ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Питање о Фар Цры 2 | хитман0042 | ПЦ & конзоле Игре | 12 | 14 децембар 2008 21:20 |
| Рам Питање | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 26 новембар 2008 11:59 |
| Само је питање (о мој ПЦ) | ПЦ УхиззКид | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 6 децембар 2007 15:08 |
| Други РАМ питање! | стуро | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 10 октобар 2007 09:58 |
| Питање угодити помоћ> _ < | Ријас | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 10 април 2007 12:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |