![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bazı PC-6400 800MHz RAM, çift kanal modunda çalıştırıyorum.
Ancak, benim CPU-Z, RAM her çubuk için maksimum bant genişliği 400MHz olduğunu söylüyor açın. Şüphesiz bu 800MHz olmalıdır? Ben 800 geçmişte olduğu eminim! Herhangi bir fikir nasıl değiştirmek için? Daha önce HİÇBİR overclock yapılır! Benim Sistemi: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| çünkü DDR2 o, bu yüzden olabilir bu 400MHz (from 800MHz için frekans iki katına's yürürlükte)
| |||
| |||
| Bu gösterim kapsamında her sopa 800MHz bant genişliği olması gereken oldu. Varsa ile mobo bir fonksiyonu nedir ben merak ediyorum ne zaman gerekli değildir, bir yere dönüyor. Çekirdek üzerindeki SpeedStep gibi 2 Duo işlemciler. |
|
| |||
| |||
| Yapmak gerek, çünkü bu gerçek, her saat için 2 saat anlamına gelir DDR2's 800MHz var. temel olarak, bu devletin her değişikliğin at saatler (yüksek veya düşük), whilst DDR1 sadece diğer devlet at (her zaman, ya da düşük giden her zaman yüksek gidiyor) böylece rağmen 400MHz gerçek bir saat var saat, sadece iki kez, her gerçek saat için, 800MHz vererek clocking olabilir. Daha fazla bilgi için, ve daha iyi bir açıklama mümkün okumalısınız Bu sayfa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yine de bu önemli değildir. Kimse ama o () ile Wolfdales overclocked 400MHz FSB üzerinden vurmaya devam etmektedir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |