![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене є PC-6400 800MHZ ОЗУ працювати в двоканальному режимі.
Однак, коли я відкриваю CPU-Z для кожного Stick ОЗУ він каже Макс смуги пропускання 400Mhz. Безумовно, це має бути 800MHZ? Я впевнений, що це 800 в минулому! Будь-які ідеї, як її змінити? Ніколи не зробили нічого розгін до! Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| що може бути, тому що це DDR2, так що по суті це подвоєнням частоти (від 400МГц до 800MHz)
| |||
| |||
| Я була під враженням, що кожна палиця повинна мати пропускну здатність 800MHZ. Я цікаво, якщо є функція плат з поворотами його, коли це не все необхідне. Як SpeedStep на Core 2 Duo. |
|
| |||
| |||
| Вони обидва мають 800MHz, тому що це DDR2 який означає, що він 2 годин для кожного реального годинник. В основному, це години при кожній зміні стану (висока або низька), у той час як тільки годинник DDR1 на будь-яке інше держава (кожного разу він йде високими, або кожного разу він йде низькими), тому навіть якщо воно має фактичні години 400MHz, воно буде синхронізації бути в два рази за кожні фактичні години, даючи вам 800 МГц. Для отримання додаткової інформації, а можливо і більш докладні роз'яснення спробі читання Ця сторінка. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| не має значення, в будь-якому випадку. Ніхто, крім тих, хто (розігнана версія) Wolfdales збирається вдарили по 400mhz на ФСБ.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Питання про Far Cry 2 | hitman0042 | PC & консоль Gaming | 12 | 14 грудня 2008 21:20 |
| Рам питання | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 26 листопада 2008 11:59 |
| Просто питання (About My PC) | PC Whizzkid | Генеральний обладнання чат | 9 | 6 грудня 2007 15:08 |
| Інші ОЗУ питання! | sturo | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 10 жовтня 2007 09:58 |
| Питання Прохання допомогти> _ < | Ria | Генеральний обладнання чат | 3 | 10 квітня 2007 12:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |