![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам доста глупости компютъра в момента, и се опитва да Im Windows XP по-голям твърд диск Трябва ми приятел, тъй като този, аз имам в момента е само на 10 концерта (Опитайте се да не се смее). Проблемът е, че Im като аз арго добивам в моя BIOS. Сегашната дънната имам инсталиран е Microstar Инк. MS-6340 (Знам неговите глупости, но beggers жаргон се chosers LOL). Всяка помощ ще е appreceated. Ghst. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие сте опитвали натиснете F2 или изтриване на власт на?
| |||
| |||
| Да, най-често е F2 или изтриете като Дейв каза, ако не опитаме F12, F11, Esc този, ако това е невъзможно хит пробвам някои случайни такива. Той трябва да каже някъде на екрана, някъде какво да натиснете, за да влезете в "настройка." |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ръководството на най - http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/...40/MSI6340.PDF
3,1 Въвеждане Настройка Мощност на компютъра и натиснете <Del> незабавно, за да ви позволи да се въведете настройка. Другият начин да се влиза Настройката е на власт на компютъра. Когато по-долу, се появява съобщение за кратко в долната част на екрана по време на следприватизационен контрол (Power самодиагностиката Test), натиснете <Del> ключ или едновременно натиснете <Ctrl>, <Alt>, И <Esc> ключовете. За да въведете SETUP ПРЕДИ BOOT, натиснете <CTRL-ALT-ESC> ИЛИ <DEL> КИЙ Ако съобщението изчезва, преди да отговорите и вие все още искате да въведете настройка, рестартирайте системата, за да опитате отново, като го завъртите OFF после или натискане на "Reset" бутон върху системата случай. Можете също така да рестартирате от едновременно натискане <Ctrl>, <Alt>, и <Delete> ключовете. Ако ли пък не натиснете клавишите по правилния път и системата не обувка, грешка съобщението ще бъде показан и вие пак ще бъдете помолени да, ПРЕСЦЕНТЪР <F1> да продължи, <CTRL-ALT-ESC> ИЛИ <DEL> да въведете SETUP Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Добър намеря място. |
|
| |||
| |||
| Благодаря, но вече Айв tryed тях. Този защо Im като толкова много неприятности LOL. Ще имате друг тряскам само за да бъде сигурен обаче. Ghst |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Имах същия проблем и реализирани клавиатурата ми не е била начална до Windows имаше.
|
| |||
| |||
| Вие не сте потегля ключовете достатъчно твърд с mallets Ghst. Да не си спомняте Ewing Артур и неговите музикални мишки свири "The Bells от St Mary's"? Ето как да получите съдействие от страна на тези кутии. Можете да включите в клавиатурата, че знаете работи в гнездото, което логично сигурни само за да премахне възможности. |
|
| |||
| |||
| Има ли с помощта на USB к / B? Те не работят по някои системи в пощенската екрани. Вземи PS / 2, ако сте на правилното гнездо на задната част на компютъра. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за съвета, малтретиране, използват това знание утре, но за сега Im лягане. Благодаря отново, аз ще актуализира yous по този въпрос утре. Ghst. |