![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám docela svinstvo počítače v okamžiku, a im snaží dát Windows XP na větší disk jsem dostal z mého přítele, protože ten jsem v okamžiku, kdy je pouze 10 koncert (zkuste to není to smích). Problém je v tom, že im mají i cant dostat do mého bios. Současný Motherboard Nainstaloval jsem se Inc Microstar MS-6340 (i znát jeho kecy, ale beggers převýšení je chosers lol). Pomoc bude appreceated. Ghst. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokoušeli jste stisku F2 nebo Delete pro zapnutí?
| |||
| |||
| Jo Nejčastěji je F2 nebo odstranit, jako Dave řekl, pokud ne zkuste F12, F11, Esc to je, v opačném případě nálezu vyzkoušet nějaké ty náhodný. Je třeba říci, někde na obrazovce, co někde na tiskové vstoupit na 'Nastavení'. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tento manuál je na http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/...40/MSI6340.PDF
3.1 Zadání Setup Zapněte počítač a stiskněte <Del> okamžitě Vám umožní zadejte Setup. Druhým způsobem vstoupit Setup se moc na počítači. Když se níže zobrazí zpráva stručně ve spodní části obrazovky v průběhu POST (Power On Self Test) stiskněte klávesu nebo <Del> současně stiskněte <Ctrl>, <Alt> A <Esc> klíče. TO ENTER SETUP BEFORE BOOT, PRESS <CTRL-ALT-ESC> NEBO <DEL> KEY Pokud zpráva zmizí dříve, než budete reagovat a vy stále chtějí zadejte Setup, restartujte systém a zkuste to znovu tak, že ho potom na nebo stiskem "RESET" tlačítko na systému případu. Můžete také restartovat pomocí současně stiskem <Ctrl>, <Alt> a položce <Delete> klíče. Pokud nemáte stisknutím klávesy ve správném čase a systém není boot, chybu Zpráva se zobrazí a bude opět požádala, PRESS <F1> pokračovat, <CTRL-ALT-ESC> NEBO <DEL> TO ENTER SETUP Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Dobrý najít místě. |
|
| |||
| |||
| Díky, ale už IVE tryed nich. To je důvod, proč im s tolik problémů lol. Budu mít další bash jen třeba některé ThO. Ghst |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Měl jsem stejný problém a realizována byla moje klávesnice nezačínáme do Windows měl.
|
| |||
| |||
| Nejste zasažení klíče dost těžko se paličky Ghst. Nezapínejte si vzpomenete Arthur Ewing a jeho hudební myší hraní "The Bells St Mary?" To je, jak se dostat spolupráci z těchto boxů. Možná zasunout klávesnici, že víte, funguje do zásuvky jste dostatečně jist jen k odstranění možnosti. |
|
| |||
| |||
| Jste pomocí USB k / b? Nemají práci na některých systémech v post obrazovkách. Získejte PS / 2, pokud máte správný zásuvky na zadní straně PC. |
|
| |||
| |||
| Díky za radu, nemocní, musí používat znalosti, které zítra, ale teď im jít do postele. Díky ještě jednou, i se aktualizace yous na toto téma zítra. Ghst. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Moje BIOS zhroutil? - Můj BIOS je nyní nastavena na tovární nastavení | Bubba | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 7. dubna 2009 15:33 |
| BIOS a Ram | Mooseknuckle | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 23. srpna 2008 16:59 |
| Bios | carpious | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 29. prosince 2007 06:22 |
| Jak nastavit BIOS | Jack06 | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 28. listopadu 2007 09:04 |
| Bios | ange | Obecné Hardware Chat | 6 | 10. listopadu 2007 10:28 |
| Thread Nástroje | |
| |