![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω μια πολύ χάλια υπολογιστή αυτή τη στιγμή, και προσπαθεί να θέσει im Windows XP σε έναν μεγαλύτερο σκληρό δίσκο i ξεκινήσει ο φίλος μου διότι η μία που έχω αυτή τη στιγμή είναι μόνο 10 GIG (μην προσπαθήσετε να γελάσει). Το πρόβλημα είναι ότι έχοντας im i get επίκλισης σε βιογραφικά μου. Η τρέχουσα Motherboard έχω εγκαταστήσει είναι ένα συν Microstar MS-6340 (το ξέρω, αλλά τα χάλια beggers επίκλισης να chosers lol). Οποιαδήποτε βοήθεια θα appreceated. Ghst. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει πιεστικά F2 ή Διαγραφή για την ισχύ στην;
| |||
| |||
| Ναι, είναι πιο συχνά F2 ή διαγράψτε Dave όπως είπε, εάν δεν προσπαθήσουμε F12, F11, εσκούδα thats, ελλείψει που έπληξε δοκιμάσετε κάποια τυχαία αυτά. Θα πρέπει να πω κάπου κάπου στην οθόνη, τι να πιέζει για να εισάγετε το "setup". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το εγχειρίδιο της σε http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/...40/MSI6340.PDF
3,1 Εισαγωγή Εγκατάστασης Εξουσία στον υπολογιστή και πατήστε <Del> αμέσως ώστε να μπορείτε να εισάγετε το πρόγραμμα Εγκατάστασης. Ο άλλος τρόπος για να τεθεί σε ισχύ το πρόγραμμα εγκατάστασης στον υπολογιστή. Όταν το παρακάτω μήνυμα εμφανίζεται για λίγο στο κάτω μέρος της οθόνης κατά τη διάρκεια το POST (Power On Self Test), πατήστε το πλήκτρο <Del> ή ταυτόχρονα πιέστε <Ctrl>, <Alt>, Και <Esc> κλειδιά. TO ENTER SETUP ΠΡΙΝ BOOT, ΤΥΠΟΣ <CTRL-ALT-ESC> Ή <DEL> KEY Αν το μήνυμα θα εξαφανιστεί πριν να ανταποκριθεί ακόμη και εσείς επιθυμείτε να εισάγετε την εγκατάσταση, κάντε επανεκκίνηση του συστήματος να προσπαθήσουν και πάλι, κλείνοντας το διακόπτη ON ή κατόπιν πατώντας το "RESET" κουμπί για το σύστημα περίπτωση. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε πάλι από πιέζοντας ταυτόχρονα <Ctrl>, <Alt>, και <Delete> κλειδιά. Αν δεν πατήστε τα πλήκτρα στο σωστό χρόνο και το σύστημα δεν εκκίνησης, ένα λάθος μήνυμα θα εμφανιστεί στην οθόνη σας και θα είναι και πάλι να ζητηθεί, ΤΥΠΟΣ <F1> να συνεχιστεί, <CTRL-ALT-ESC> Ή <DEL> TO ENTER SETUP Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Καλή βρουν επιτόπου. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, αλλά ήδη IVE tryed τους. Thats γιατί im έχοντας τόσο κόπο lol. Θα πάρω άλλο bash μόνο εν τούτοις να είναι σίγουροι. Ghst |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Είχα το ίδιο πρόβλημα και τις πραγματικές μου πληκτρολόγιο δεν ήταν, μέχρι την έναρξη των Windows είχε.
|
| |||
| |||
| Είσαι δεν χτυπούν τα πλήκτρα σκληρά και με την mallets Ghst. Μην το θυμηθείτε Arthur Ewing και την αναπαραγωγή μουσικών ποντίκια "Οι Καμπάνες της Αγίας Μαρίας της"; Αυτό είναι το πώς θα αποκτήσετε συνεργασία από αυτά τα κιβώτια. Μπορείτε να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο που γνωρίζετε έργων σε μια πρίζα είστε αρκετά σίγουροι για τις δυνατότητες μόνο και μόνο για να εξαλειφθεί. |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιείτε ένα USB K / b? Δεν εργασίες ορισμένων συστημάτων στη μετά οθόνες. Αποκτήστε ένα PS / 2, εφόσον έχετε τη σωστή υποδοχή για το πίσω μέρος του υπολογιστή. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη συμβουλή, η κακή χρήση αυτής της γνώσης πρέπει αύριο, αλλά για τώρα im θα κρεβάτι. Ευχαριστώ και πάλι, θα yous ενημέρωση για το θέμα αυτό αύριο. Ghst. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Crashed BIOS μου; - Το BIOS που είναι τώρα σε όλες τις εργοστασιακές προεπιλεγμένες | Bubba | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 7 Απρ 2009 15:33 |
| BIOS και Ram | Mooseknuckle | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 23 Αυγ 2008 16:59 |
| Bios | carpious | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Δεκ. 2007 06:22 |
| Πώς να δημιουργήσετε BIOS | Jack06 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 28 Νοε 2007 09:04 |
| Bios | Ange | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 10 Νοε 2007 10:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |