![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy elég szar számítógép abban a pillanatban, valamint im kipróbálás, hogy a Windows XP rendszert egy nagyobb merevlemezt Megvan ki barátom, mert az már abban a pillanatban csak 10 koncert (ne nevessen.) A probléma az, hogy miután im i cant get be a BIOS. A jelenlegi alaplapok már telepítve van a Microstar Inc. MS-6340 (Tudom, hogy szar, de beggers vidám kell chosers lol). Akármi segít lesz appreceated. Ghst. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön próbálta már sürgető F2 vagy törlése a hatalom?
| |||
| |||
| Igen leggyakrabban az F2 vagy törölni szeretné Dave azt mondta, ha nem próbálja F12, F11, Esc thats, ennek hiányában hit kipróbálni néhány véletlenszerű is. Azt mondják, valahol a képernyőn valahol, amit a sajtóval, hogy a "setup." |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A kézikönyv a http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/...40/MSI6340.PDF
3,1 Entering Setup Kapcsolja be a számítógépet, és nyomja <Del> azonnal lehetővé teszik, hogy Írja be a telepítőprogramot. A másik módja, hogy telepítés a hatalmat a számítógépen. Amikor az alábbi üzenet jelenik meg röviden az alján a képernyő alatt a POST (Power On Self Test), <Del> nyomjuk meg a gombot, vagy egyszerre nyomjuk meg <Ctrl>, <Alt>, És <Esc> gombokat. Belépni a SETUP ELŐTT BOOT, nyomjuk <CTRL-ALT-ESC> vagy <DEL> KEY Ha az üzenet eltűnik, mielőtt reagálnak, és még mindig szeretnék Írja be Setup, indítsa újra a rendszert, próbálja újra, pedig azt ki, majd vagy nyomja meg a "RESET" gombot a rendszer ügyben. Lehetősége van arra is, indítsa újra a gomb megnyomásával egyidejűleg <Ctrl>, <Alt>, és <Delete> gombokat. Ha nem nyomjuk meg a gombokat a megfelelő időben, és a rendszer nem indul, hiba üzenet jelenik meg, és akkor újra kell kérni, hogy SAJTÓ <F1> folytatódik, <CTRL-ALT-ESC> vagy <DEL> be SETUP My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Jó helyen találja. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm, de már ive tryed őket. Thats miért im amely oly sok bajt lol. Én még csak a bash bizonyos tho. Ghst |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
ÉN ugyanaz probléma, és én realizált billentyűzet nem indulnak be, amíg a Windows is.
|
| |||
| |||
| Te nem ütközik a gombok elég kemény a mallets Ghst. Nem emlékszik Arthur Ewing és zenei egereknél játszott "A Bells of St Mary's"? Ez az, hogyan lehet eljutni az együttműködést ezen dobozok. Lehet, hogy csatlakoztassa a billentyűzetet, hogy tudod dolgozik egy foglalat te ésszerűen bízik csak megszüntetésére lehetőségeket. |
|
| |||
| |||
| Te USB-k / b? Ezek nem működnek egyes rendszerek a post képernyőn. Szerezz egy ps / 2 az egyik, ha rendelkezik a megfelelő aljzat hátoldalán a számítógépen. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a tanácsot, ill kell használni ezt a tudást a jövő, de a PM most megyek aludni. Köszönöm, én frissítés yous ebben a kérdésben holnap. Ghst. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját BIOS lezuhant? - A BIOS-ban van, most minden gyári alapértelmezett | Bubba | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 7. április 2009 15:33 |
| BIOS és Ram | Mooseknuckle | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 23. augusztus 2008 16:59 |
| Bios | carpious | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. december 2007 06:22 |
| Hogyan lehet létrehozni BIOS | Jack06 | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 28. november 2007 09:04 |
| Bios | ange | Általános fémáru Chat | 6 | 10. november 2007 10:28 |
| Téma eszközök | |
| |