![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי די שטויות המחשב ברגע זה, ו-IM מנסה לשים את Windows XP על כונן קשיח גדול יותר יש לי את חבר שלי, מאז יש לי אחד ברגע זה הוא רק 10 חלטורה (מנסה לא לצחוק). הבעיה היא שיש IM שאני צביעות לעלות את ה-BIOS. הנוכחי של לוח האם אני התקנתי הוא Microstar בע"מ MS-6340 (אני יודע על שטויות אבל beggers צביעות להיות chosers LOL). כל עזרה תהיה appreceated. Ghst. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה ניסית לחיצה על F2 או על מחק על כוח?
| |||
| |||
| כן הנפוצה ביותר היא על F2 או למחוק כמו דייב אמר, אם לא תנסה F12, F11, esc thats, נכשל ניסיון זה פגע בכמה מקרי אלה. זה צריך לומר איפשהו על המסך איפשהו מה ללחוץ כדי להזין את 'תוכנית ההתקנה. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המדריך של בשעה http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/...40/MSI6340.PDF
3.1 הזנת ההתקנה כוח במחשב <Del> ולחצו מיד כדי לאפשר לך הזן את תוכנית ההתקנה. בדרך השניה להיכנס ההתקנה היא הכוח במחשב. כאשר מופיעה הודעה קצרה למטה בחלק התחתון של המסך בזמן ההודעה (Power On Self Test), הקש על מקש <Del> או לחצו בו זמנית <Ctrl>, <Alt>, ו <Esc> המפתחות. כניסה BOOT לפני ההתקנה, הקש <CTRL-ALT-ESC> או <DEL> KEY אם ההודעה נעלמת לפני מגיבים ואתה עדיין מעוניין הזן ההתקנה, הפעל מחדש את המערכת כדי לנסות שוב על ידי הפיכת אותה או לאחר מכן לחיצה על "RESET" על המערכת על המקרה. תוכל גם להפעיל מחדש על ידי לחיצה <Ctrl> בעת ובעונה אחת, <Alt>, ו <Delete> המפתחות. אם אינך הקש את המפתחות על הזמן הנכון והמערכת אינה האתחול, שגיאה תוצג הודעת ואתה תהיה שוב ביקש להיות, הקש <F1> להמשיך, <CTRL-ALT-ESC> או <DEL> להיכנס ההתקנה המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| טוב למציאה. |
|
| |||
| |||
| תודה, אבל ive כבר tryed אותם. Thats IM למה שיש כל כך הרבה צרות LOL. אמסר bash אחר רק כדי להיות בטוח tho. Ghst |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
היה לי את אותה בעיה ו realised המקלדת שלי היה עד לא מתחיל ב-Windows היו.
|
| |||
| |||
| אתה לא להכות את המפתחות קשה מספיק עם mallets Ghst. אתה לא זוכר ארתור Ewing עכברים המוסיקלי שלו ואת משחק "The Bells of St Mary's"? כך כדי לקבל את שיתוף הפעולה בין התיבות הללו. אתה עלול לתקוע תקע מקלדת כי אתה יודע עובד לתוך שקע אתה בטוח לגבי סביר רק כדי למנוע אפשרות. |
|
| |||
| |||
| האם אתה משתמש K USB / b? הם לא עובדים על כמה מערכות לכתוב את המסכים. קבל PS / 2 אם יש לך אחד נכון חור על החלק האחורי של המחשב. |
|
| |||
| |||
| תודה על העצה, חולה יהיה להשתמש בידע זה מחר, אבל לעת עתה IM הולך לישון. שוב תודה, אני יבצע עדכון yous בעניין זה מחר. Ghst. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ה-BIOS שלי קרס? - אזור ה-BIOS מוגדר כעת הוא בכלל ברירת המחדל של המפעל | Bubba | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 7 אפריל 2009 15:33 |
| ראם ו-BIOS | Mooseknuckle | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 23 אוגוסט 2008 16:59 |
| BIOS | carpious | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 29 דצמבר 2007 06:22 |
| כיצד להגדיר את ה-BIOS | Jack06 | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | -28 נובמבר 2007 09:04 |
| BIOS | ange | כללי חומרה צ 'אט | 6 | -10 נובמבר 2007 10:28 |
| שרשרת כלים | |
| |