![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu gana šūdas kompiuterį metu, o jiems bandė įdėti Windows XP didesnį kietąjį diską gavau nuo mano draugas, nes viena aš šiuo metu yra tik 10 koncertą (bandyti ne juokas). Problema yra ta, kad jiems turintys I cant get into my BIOS. Dabartinis Motherboard turiu įtaisyti MICROSTAR Inc VN-6340 (I know jos šūdas, bet beggers vykti chosers lol). Any help bus appreceated. Ghst. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs bandėte paspaudus F2 arba Delete apie galia?
| |||
| |||
| Taip dažniausiai yra F2, arba trinti, kaip Dave'as sakė, jei ne bandyti F12, F11, Esc thats, jei to hit pabandyti kai atsitiktinai tie. Reikia pasakyti, kažkur ekrane kažkur ką paspauskite Enter "Parametrai". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rankinis's at http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/...40/MSI6340.PDF
3,1 įvedimas sąranka Įjungti kompiuterį ir paspauskite <Del> nedelsiant leisti jums Įveskite sąrankos. Kitu būdu patekti į konfigūracija yra galia kompiuterio. Kai pasirodys pranešimas žemiau trumpai prie ekrano apačioje per POST (Power On Self Test), paspauskite <Del> klavišą arba kartu paspauskite <Ctrl>, <Alt> Ir <Esc> raktus. TO ENTER parengti prieš BOOT, paspauskite <CTRL-ALT-ESC> AR <DEL> KEY Jei prane ¹ im praeina prieš jus reaguoti ir vis dar norite Įveskite sąrankos, perkraukite sistemą ir bandykite dar kartą sukant It Off tada arba paspausdami "RESET" mygtuką sistemoje. Taip pat galite paleisti iki pačiu metu spausdami <Ctrl>, <Alt> ir <Delete> raktus. Jei neturite paspauskite klavišus tinkamu laiku ir sistemą nėra failo, klaida pranešimas bus rodomas, ir jūs vėl bus prašoma, SPAUDOS <f1> toliau, <CTRL-ALT-ESC> AR <DEL> TO ENTER ĮRENGINYS Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Gera rasti vietoje. |
|
| |||
| |||
| Thanks, but ive jau tryed juos. Thats why im turinti tiek daug problemų lol. I'll have another bash tiesiog būti tikri, tho. Ghst |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Turėjau tą pačią problemą, ir suprato mano klaviatūra nebuvo nuo iki Windows turėjo.
|
| |||
| |||
| You're not pataikyti klavišus gana sunku su mallets Ghst. Don't prisiminti Arturas Ewing ir jo muzikos pelėms žaisti "St Mary's Bells"? Štai kaip gauti bendradarbiavimas tokiose dėžėse. Galite prijungti klaviatūrą, kad žinote kūrinių į lizdą jūs pagrįstai įsitikinusi, apie ką tik siekiama panaikinti galimybes. |
|
| |||
| |||
| Ar naudojate USB K / B? Jie neveikia dėl kai kurių pašto ekranus sistemų. Gauti PS / 2 jei vienas turite tinkamą lizdas dėl kompiuterio gale. |
|
| |||
| |||
| Ačiū už patarimus, serga, turi taikyti šias žinias rytoj, bet dabar jiems einant miegoti. Thanks again, I atnaujina yous šiuo klausimu rytoj. Ghst. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano BIOS crashed? - Mano BIOS dabar nustatyti visas gamintojo numatytąsias | Bubba | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 7 balandis 2009 15:33 |
| BIOS ir RAM | Mooseknuckle | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Rugpjūtis 23, 2008 16:59 |
| BIOS | carpious | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 29 gruodis 2007 06:22 |
| Kaip nustatyti BIOS | Jack06 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Lapkritis 28, 2007 09:04 |
| BIOS | Ange | General Hardware Chat | 6 | Lapkritis 10, 2007 10:28 |
| Temos įrankiai | |
| |