![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir diezgan crap datoru brīdī, un im cenšas likt Windows XP lielāka cietā diska i got off mans draugs, jo man ir šobrīd ir tikai 10 GIG (mēģiniet ne smieties). Problēma IP, kas ir tas, ka i cant get manā BIOS. Pašreizējā Motherboard i ir instal rūteri Inc MS-6.340 (i zināt tās crap bet beggers aprunāt būt chosers lol). Any help būs appreceated. Ghst. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esat mēģinājuši nospiežot F2 vai Delete par pilnvaras?
| |||
| |||
| Yeah visbiežāk ir F2 vai dzēst kā Deivs teica, ja nemēģinātu F12, F11, Esc thats, ja kas skāra izbaudīt izlases ones. Tā teikt kaut kur uz ekrāna kaut ko Nospiediet, lai ievadītu "setup". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manual's " http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/...40/MSI6340.PDF
3,1 Entering Setup Pilnvaras datoru un preses <Del> nekavējoties ļaut jums ievadiet iestatīšana. Citā veidā, lai ievadītu iestatīšana ir pie varas uz datoru. Kad zemāk parādās ziņojums īsumā apakšā ekrāna laikā POST (Power On Self Test), nospiediet <Del> taustiņu vai vienlaikus nospiediet <Ctrl>, <Alt> Un <Esc> atslēgas. TO ENTER SETUP PIRMS BOOT, nospiediet <CTRL-ALT-ESC> VAI <DEL> KEY Ja ziņojums pazūd, pirms atbildēt, un jūs joprojām vēlaties, lai ievadiet Setup, restartējiet sistēmu, lai mēģinātu vēlreiz, griežot to OFF, tad PAR vai nospiežot "Reset" pogu uz sistēmas gadījumā. Jūs varat arī atsākt ar vienlaikus nospiežot <Ctrl>, <Alt> un <Delete> atslēgas. Ja jums nav nospiediet taustiņus pareizo laiku un sistēma nav boot, kļūda ziņa tiks parādītas un jums atkal tiks aicināti, PRESE <F1> Lai turpinātu, <CTRL-ALT-ESC> VAI <DEL> TO ENTER SETUP Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Good atrast vietas. |
|
| |||
| |||
| paldies, bet IVE jau tryed tiem. Thats kāpēc IP, kas ir tik daudz problēmas lol. Es ņemšu citu bash tikai pārliecināties tho. Ghst |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Man bija tāda pati problēma un realizētajiem mana tastatūra nebija sākuma līdz pat Windows bija.
|
| |||
| |||
| Jūs neesat hitting atslēgas grūti pietiek ar mallets Ghst. Vai tu atceries Arthur Ewing, un viņa muzikālo pelēm playing "Bells St Mary's"? Tas ir, kā iegūt sadarbība ar šīm kastēm. Jūs varētu iespraudiet tastatūras, ka jūs zināt darbus ligzdā jūs pietiekami pārliecināta par to tikai, lai novērstu iespējas. |
|
| |||
| |||
| Vai jūs izmantojat USB k / b? Viņi nestrādā uz dažu amatu ekrāni sistēmas. Get PS / 2 vienu, ja jums ir pareizs kontaktligzdu aizmugures PC. |
|
| |||
| |||
| Paldies par ieteikumiem, slikti ir izmantot šīs zināšanas rīt, bet tagad im gulētiešanas. Thanks again, i atjaunina yous par šo jautājumu rīt. Ghst. |
![]() |
|
| Bookmarks |