![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam dość beznadziejne komputera w chwili, i staramy się im umieścić Windows XP na większy dysk twardy i got off moim przyjacielem od jednej mam w tej chwili jest tylko 10 kabriolet (Staram się nie śmiać). Problem polega na tym, że im posiadające i cant dostać się do mojego BIOS. Obecny Motherboard Mam zainstalowany jest Inc Microstar MS-6340 (i know its crap ale beggers cant be chosers lol). Każda pomoc będzie appreceated. Ghst. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musisz próbował naciskając klawisz F2 lub Delete na moc?
| |||
| |||
| Tak jest najczęściej F2 lub usunąć jak Dave powiedział, jeśli nie spróbuj F12, F11, Esc thats, braku trafienia spróbować tych zdarzeń losowych. Należy powiedzieć, gdzieś na ekranie gdzieś co nacisnąć, aby wejść do "instalacji". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podręcznik jest na http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/...40/MSI6340.PDF
3.1 Wprowadzanie Instalator Włącz komputer i naciśnij <Del> niezwłocznie umożliwiają wprowadzić Instalatora. Innym sposobem, aby przejść do zasilania instalacji na komputerze. Gdy pojawia się na krótko poniżej wiadomość na dole ekranu podczas POST (Power On Self Test) naciśnij klawisz <Del> lub jednocześnie naciśnij <Ctrl>, <Alt> I <esc> kluczy. ENTER TO PRZED INSTALACJĄ BOOT, naciśnij <CTRL-ALT-ESC> LUB <DEL> KLUCZOWE Jeśli komunikat znika, zanim odpowiesz i nadal chcą wprowadzić instalacji uruchomić system ponownie, aby spróbować ponownie, wyłączając ją, a następnie lub naciskając przycisk "Resetuj" w przypadku systemu. Można również ponownie uruchomić przez jednoczesne naciśnięcie <Ctrl>, <Alt> i <Delete> kluczy. Jeśli nie naciśnij klawisze we właściwym czasie, a system nie uruchamia się, błąd Wiadomość zostanie wyświetlona i będziesz ponownie zwróciła się do PRASA <F1> Aby kontynuować, <CTRL-ALT-ESC> lub <DEL> TO ENTER SETUP My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Dobre znaleźć miejscu. |
|
| |||
| |||
| dzięki, ale już ive tryed im. Thats dlaczego im mając tyle problemów lol. Będę miał innego basha tylko do niektórych tho. Ghst |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Miałam ten sam problem i zrealizowane mojej klawiaturze nie uruchamiania systemu Windows, dopóki miał.
|
| |||
| |||
| You're not uderzenia klawiszy wystarczająco twardy z Mallets Ghst. Nie pamiętasz Arthur Ewing i jego muzyczne myszy gry "The Bells of St Mary's"? To jak się współpraca z tych pól. Można podłączyć klawiaturę, że wiesz, prace w gniazdo masz pewność co racjonalnie tylko w celu wyeliminowania możliwości. |
|
| |||
| |||
| Czy używasz USB k / b? One nie działają na niektórych systemów po ekranach. Get a PS / 2, jeżeli masz poprawną gniazdo na tylnej części komputera. |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za radę, że źle wykorzystuje wiedzę jutro, ale na razie im się do łóżka. Thanks again, i dokonuje aktualizacji yous w tej sprawie jutro. Ghst. |
![]() |
|
| Zakładki |