![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mám docela svinstvo počítača v okamihu, a im snažia dať Windows XP na väčší disk som dostal z môjho priateľa, pretože ten som v čase, keď je len 10 koncert (skúste to nie je to smiech).
Problém je v tom, že im majú i cant dostať do môjho bios. Súčasný Motherboard Nainstaloval som sa Inc MicroStar MS-6340 (aj poznať jeho kecy, ale beggers prevýšenie je chosers lol). Pomoc bude appreceated. Ghst. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokúšali ste stlačení F2 alebo Delete pre zapnutie?
|
|||
|
|||
|
Jo Najčastejšie je F2 alebo odstrániť, ako Dave povedal, ak nie skúste F12, F11, Esc to je, v opačnom prípade nálezu vyskúšať nejaké tie náhodný.
Je potrebné povedať, niekde na obrazovke, čo niekde na tlačovej vstúpiť na 'Nastavenia'. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tento manuál je na http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/...40/MSI6340.PDF
3.1 Zadanie Setup Zapnite počítač a stlačte <Del> okamžite Vám umožnia zadajte Setup. Druhým spôsobom vstúpiť Setup sa moc na počítači. Keď sa nižšie zobrazí hlásenie stručne v spodnej časti obrazovky v priebehu POST (Power On Self Test) stlačte kláves alebo <Del> súčasne stlačte <Ctrl>, <Alt> A <Esc> kľúča. TO ENTER SETUP BEFORE BOOT, PRESS <CTRL-ALT-ESC> ALEBO <DEL> KEY Ak správa zmizne skôr, ako budete reagovať a vy stále chcú zadajte Setup, reštartujte systém a skúste to znovu tak, že ho potom na alebo stlačením "RESET" tlačidlo na systéme prípadu. Môžete tiež reštartovať pomocou súčasne stlačením <Ctrl>, <Alt> a položke <Delete> kľúča. Ak nemáte stlačením klávesy v správnom čase a systém nie je boot, chybu Správa sa zobrazí a bude opäť požiadala, PRESS <F1> pokračovať, <CTRL-ALT-ESC> ALEBO <DEL> TO ENTER SETUP Môj systém: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
Dobrý nájsť mieste.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka, ale už IVE tryed nich. To je dôvod, prečo im s toľko problémov lol. Budem mať ďalšie bash len potrebné niektoré Tho.
Ghst |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citácia:
Mal som rovnaký problém a realizovaná bola moje klávesnice nezačíname do Windows mal.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie ste zasiahnutí kľúče dosť ťažko sa paličky Ghst. Nezapínajte si spomeniete Arthur Ewing a jeho hudobné myšou hranie "The Bells St Mary?" To je, ako sa dostať spoluprácu z týchto boxov.
Možná zasunúť klávesnicu, že viete, funguje do zásuvky ste dostatočne istý len na odstránenie možnosti. |
|
|
|||
|
|||
|
Ste pomocou USB k / b?
Nemajú prácu na niektorých systémoch v post obrazovkách. Získajte PS / 2, ak máte správny zásuvky na zadnej strane PC. |
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka za radu, chorí, musia použiť vedomosti, ktoré zajtra, ale teraz im ísť do postele.
Vďaka ešte raz, aj sa aktualizácie yous na túto tému zajtra. Ghst. |