![]() |
|
| |||
| |||
| Şu anda, ve bir çok kitap bilgisayara sahip daha büyük bir sabit disk i Windows XP koymak için çalışırken Sohbet bir i anda var çünkü arkadaşım kapalı var sadece 10 iş olduğunu (gülmeye) çalış. Sorun Sohbet kalmadan i cant benim BIOS halinde bulabilirsiniz. Mevcut Anakart I yüklü bir Microstar Inc MS-6340 (i kendi bok ama beggers chosers lol be) cant. Herhangi bir yardım appreceated olacaktır. Ghst. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen F2 veya güç sil tuşuna denedi?
| |||
| |||
| Evet en sık F2 veya Dave gibi silmek ise, bu bulunanlar rastgele olanları deneyin başarısız F12, F11, Esc şu çalışmayın söyledi. Bu bir ekran üzerinde herhangi bir yerde ne 'ayarı girmek için tuşuna basın diyebilirim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manuel kalmaktadır http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/...40/MSI6340.PDF
3,1 girme Kur Güç Bilgisayar ve basın <Del> hemen size izin vermek Kur girin. Ayarları girmek için Diğer yol güç için bilgisayar açık. Mesaj zaman aşağıda kısaca ekranın altında sırasında görünür POST (Power On Self Test), basın <Del> tuşuna veya aynı anda basın <Ctrl>, <Alt> Ve <Esc> anahtarları. ENTER SETUP ÖNCE BOOT, BASIN <CTRL-ALT-ESC> VEYA <DEL> tuşuna Önce tepki ve hala istediğiniz Mesaj yok tekrar sonra veya Kapalı bu çevirerek denemek için sisteminizi yeniden başlatmanız Kur girin Sistem durumda üzerindeki "RESET" düğmesine basılarak. Ayrıca, yeniden Mayıs Aynı anda ve <Delete> tuşları <Ctrl>, <Alt> basılarak. Eğer yoksa Doğru zaman ve tuşlarına basın sistem önyükleme, bir hata yapar mesaj ve görüntülenecektir yeniden istenir olacaktır, BASIN <F1> devam etmek için, <CTRL-ALT-ESC> VEYA <DEL> ENTER SETUP Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| İyi nokta bulmak. |
|
| |||
| |||
| teşekkürler, ama zaten onların tryed ive. Bu yüzden sohbet çok sorun lol sahip. Sadece belirli tho olmak için başka bir Bash vardır. Ghst |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Ben de aynı sorunu vardı ve klavye fark kadar Windows vardı başlarken değildi.
|
| |||
| |||
| Çok yeterli mallets Ghst ile tuşlara vurmak demektir. Don't you Arthur Ewing ve müzik fareler "" The Bells St Mary's oynamaya hatırlıyor musun? Bu nasıl bu kutuları işbirliği almak önemlidir. Hakkında sadece olanaklarını ortadan kaldırmak için bir klavye bu size makul eminiz bir yuva olarak çalıştığını bilmek fişi olabilir. |
|
| |||
| |||
| Bir USB K / B mi? Onlar sonrası ekranlarda bazı sistemler üzerinde çalışmaz. Ps alın / 2 bir Eğer bilgisayar arkasındaki doğru yuvası var. |
|
| |||
| |||
| Şimdi yatağa gidiyorum Sohbet danışma için teşekkürler, kötü bir bilgi yarın, ama kullanacağım. Tekrar teşekkürler, bu konuda yous yarın güncelleme eder. Ghst. |
![]() |
|
| Bookmarks |